StoryEditorOCM
SplitAFERA PORUKE

Krstulovića Oparu ne iznenađuje šefovanje Marijane Puljak: Birači su znali da biraju bračni par političara, što se čude?

Piše Božidar Lončar
21. prosinca 2023. - 20:55

Je li mu se žena miješala u politiku dok je vodio grad pitali smo i Andru Krstulovića Oparu nakon objave poruka iz WhatsApp grupe "Vila Dalmacija" od 21. travnja na ročistu Službeničkog suda o razrješenju Maje Đerek. Članovi grupe su gradsko vodstvo PuljakIvoševićKuzmanić, Maja Đerek, PR-ovci stranke Centar: Ana LučinIvica Reljković Jurica Galešić  i saborska zastupnica te gradonačelnikova žena Marijana Puljak. Đerek više nije član grupe.

Bivšeg gradonačelnika Krstulovića Oparu smo uhvatili taman na povratku s puta iz Zagreba. Kaže nam da nije vidio poruke jer da ga nervira čitati išta o aktualnoj vlasti i Puljkovima, a i da ih je vidio ne bi imao ikakav komentar:

- Nisam vidio i ne zanima me. Ne želim se zamarati čitanjem i praćenjem ičega što se tiče njih i njihovog "posla". Nemam tu što ni komentirati. Ne zanimaju me njihove spletke i dvorske igre kojima zabavljaju dio javnosti - kratak je bio Krstulović Opara.

Pitali smo ga i što misli o porukama saborske zastupnice i gradonačelnikove žene koja savjetuje gradsku pročelnicu. On u tome ne vidi ništa sporno.

- Birači koji su ih doveli na vlast su znali da biraju bračni par političara i ne treba ih čuditi što Marijana Puljak vodi glavnu riječ u Splitu - kazao je.

Rekao nam je i kako se njegova žena Daniela Marasović Krstulović ne bavi politikom i nije stranački aktivna za razliku od Marijane Puljak čiji je to posao.

image
Nikola Vilić/Cropix

- Moja žena je vrhunski profesionalac u svojem poslu. Ne bavi se politikom, nije ni stranački aktivna. Meni je bila i bit će snažna potpora u mojim poslovima, ali uvijek unutar našeg doma.

Aktivno bavljenje politikom Marijani Puljak je posao, a njezini poslovi u vođenju Grada ovise o njenom suprugu. U njihovoj političkoj grupaciji se nikoga ništa ne pita, to znamo, a znaju i brojni bivši suradnici iz prethodne stranke Pametno u kojoj je gospođa Puljak bila predsjednica. Ponavljam, birači su to znali i nema razloga da se sada čude - odgovorio je.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:22