StoryEditorOCM
Splitlipo, lipo...

I ovo se događa! Splićanka ukazala na problem koji buni turiste i domaće, a ‘Promet‘ je ekspresno ispravio grešku

Piše Lucija Vujnović
11. listopada 2023. - 19:41

U Facebook grupi Za boji Split - Svi skupa naša sugrađanka J.K. opisala je situaciju na kolodvoru na Sukoišanskoj s kojeg polaze brojne linije među njima i one prema aerodromu, Omišu, Kaštelina, Trogiru i ostalim turističkim mjestima pa tako kroz ovaj terminal prođe mnoštvo turista.

- Danas su turisti kao muhe bez glave na Sukoišanskoj tražili s kojeg perona kreće njihov autobus. Sve uredno piše na tri nadstrešnice, broj, polazak, no ne vidi se broj. Dok sam čekala prijateljicu, malo sam šetala i onda ugledala jedva vidljive brojeve. Valjda će ovo netko pročitati i kulturno, vidljivo označiti brojeve - napisala je. 

Kontaktirali smo direktora "Prometa" Stanka Sapunara koji je odmah istog dana poručio kako će otići na teren i provjeriti situaciju te je idućeg dana poslao službeni odgovor u kojem priznaje pogrešku.

- Možemo kazati da na pojedinim peronima horizontalne brojčane oznake nisu dobro vidljive i da ćemo u što kraćem vremenu obnoviti kompletnu horizontalnu signalizaciju na terminalu Sukoišan - poručio je.

image

Kolodvor bus

Lucija Vujnović

Nadamo se da neće sve ostati samo na riječima - napisali smo u tekstu objavljenom 29. rujna. 

Da danas prođete tu, vidjeli biste da su službenici "Prometa" doista ispunili svoje obećanje i da se jasno ispravili grešku, odnosno podebljali horizontalne brojčane oznake. 

image

Kolodvor bus

Lucija Vujnović/

I tako je ovo jedan od mnogo dokaza kako jedna objava, priča ili iskustvo, mogu pokrenuti nekakve, makar i one male, promjene. Sad više neće biti lutanja turista po ovom terminalu, a ako i bude, barem neće biti zbog nejasne signalizacije...

image

Kolodvor bus

Lucija Vujnović/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 11:06