StoryEditorOCM
Splitobrušila se na vlast

HGS-ova vijećnica iznijela šokantne podatke; najvažniji splitski projekt nije prošao na Vladi: ‘Puljak je opet zabrljao‘

Piše Split SD
28. prosinca 2023. - 14:48

HGS-ova vijećnica Lidija Bekavac obrušila se na svom Facebooku na splitsku gradsku vlast po pitanju financiranja uređenja Žnjana.

Zašto gradonačelnik Puljak šuti?

Drage moje Splićanke i Splićani, ovim putem vas obavještavam da je 21.12.2023. godine na 273. sjednici Vlade Republike Hrvatske donesena odluka o davanju suglasnosti gradu Splitu za odobravanje kredita.

image
Tom Dubravec/Cropix

Odobreno je 25 projekata u iznosu od 49.000.000,00 eura. Međutim, najznačajniji projekt za nas Splićane, a to je Žnjan, nije prošao. Očito je nešto izostalo od potrebne dokumentacija za Žnjan, Puljak je ponovno zabrljao.

image
Vojko Bašić/Cropix

Vjerujem da smo se svi zajedno radovali i nadali dovršenju ovoga projekta te uživanju u svim ljepotama našega Žnjana, međutim tu radost i želju nam je ukrala nesposobnost, nestručnost i šlampavost gradonačelnika Puljka i njegovog tima.

Što će sada biti sa Žnjanom koji izgleda kao mjesečeva površina već više od godinu dana? Što će nam sada ponovno kazati Gradonačelnik koji o svemu šuti?

image
Paun Paunović/Cropix

Da li ćemo se kupati sljedeće ljeto ili nećemo kako je on rekao? Kada će Žnjan biti završen da li itko u svemiru to zna?

Ovim je propalim projektom gradonačelnik Puljak stavio točku na i svoga mandata i time potvrdio ono što već mnogi građani po kuloarima pričaju, a to je da Split u svojoj povijesti nije imao neuspješnijeg gradonačelnika.

image
Screenshot Facebook

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:43