StoryEditorOCM
SplitNastavlja se borba

HDZ ne odustaje, stavili nove oglase: ‘Ivice, hoćeš li ukloniti i ovaj oglas!?‘

Piše G. R.
3. ožujka 2024. - 14:02

Jučerašnji "rat plakatima" između gradonačelnika Ivice Puljka i splitskog HDZ-a nastavio se i u nedjelju: nakon što je Puljak u Marmontovoj otvorio izložbu gradskih projekata, na oglasnim ekranima na tri lokacije pojavile su se poruke HDZ-a u kojima upozoravaju kako Puljak projekte koje je osmislila i pripremila bivša, HDZ-ova vlast, pripisuje sebi, te ukazuju da nije ispunio ni svoja obećanja iz predizborne kampanje.

image

Novi oglasi HDZ-a

Snimio čitatelj/

Poslijepodne je, kako smatraju u HDZ-u, na Puljkovu inicijativu, koncesionar ekrana bio primoran skinuti njihove oglase, a Puljak je HDZ-ovcima poručio kako je najbolje da šute.

Onda su u nedjelju ujutro na Zapadnoj obali, na ulazu u grad s istoka i na Pujankama, osvanuli su novi HDZ-ovi oglasi na ekranima drugog koncesionara s porukom: "Ivice hoćeš li ukloniti i ovaj oglas!?"

image

 

 

Snimio čitatelj/

- Naš kreativni tim sinoć je osmislio nove plakate koji upozoravaju da se Puljak služi dikatorskim metodama kako bi ugušio demokratsku političku borbu. Veliki vođa jednostavno ne dozvoljava drugo mišljenje. Ipak, građani dobro znaju koji su ga projekti dočekali gotovi a sada ih pripisuje sebi. Loš je karakter koji ne može podnijeti kritiku i drugačije stavove, a dikatora se može igrati u Moskvi ili Pjongjangu - poručio mu je Tomislav Šuta, predsjednik splitskog HDZ-a.

image

 

 

Snimio čitatelj/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:51