StoryEditorOCM
Splitvrata širom otvorena

Dobar posao u Banovini: Puljak objavio koliko ljudi namjerava zaposliti ove godine, moglo bi vam se zamantati od broja

Piše Split SD
30. siječnja 2024. - 08:19

Gradonačelnik Ivica Puljak potpisao je kratkoročni Plan prijma u službu za 2024. godinu. Sudeći prema ovom dokumentu možemo očekivati da će radno mjesto tijekom ove godine u splitskoj gradskoj upravi dobiti čak 63 nova djelatnika!

Na dan donošenja Plana za ovu godinu koji (26.siječnja 2024.) u upravnim tijelima Grada Splita zaposleno je ukupno 387 službenika i namještenika.

image
Vojko Bašić/Cropix

U 2024. godini planira se prijam službenika i namještenika na neodređeno vrijeme i to - 37 službenika sa završenim sveučilišnim diplomskim studijem ili sveučilišnim integriranim prijediplomskim i diplomskim studijem ili stručnim diplomskim studijem, 12 službenika srednje stručne spreme, devet vježbenika sa završenim sveučilišnim diplomskim studijem ili sveučilišnim integriranim prijediplomskim i diplomskim studijem ili stručnim diplomskim studijem, četiri vježbenika srednje stručne spreme, te jednog namještenika srednje stručne spreme.

image
Duje Klarić/Cropix

Prema navedenom Planu koji je objavljen u Službenom glasniku Grada Splita, slobodna radna mjesta u Banovini popunjavaju se putem javnog natječaja, sukladno Zakonu.

image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:44