StoryEditorOCM
ZagoraPOD KAMPANELOM

Poznati dalmatinski masterchef vodio je hotel u Vodicama, a onda se odlučio za životni zaokret: ‘Od djedove staje za volove u srcu Zagore stvorio sam nezaobilazno odredište za ljubitelje domaće spize‘

Piše Mladen Nejašmić
2. travnja 2022. - 20:07

Kada vam neko ponudi juhu od škampa i mousse od dimljene orade, janjeće ravijole s kremom od cikle, začinjenima uljem od koprive ili kremu od domaćeg sira, sto posto mislite da se nalazite u renomiranom restoranu na reprezentativnoj destinaciji, u ambijentu s barem dvije Michelinove zvjezdice, u koji zalazi samo odabrana klijentela dubokog džepa.

Međutim, grdno ćete se prevariti. Sve to i još mnogo više možete vidjeti i kušati u srcu Dalmatinske zagore, ispod Maleševog umca, a ponad Zvonika, u nekadašnjoj staji za volove, danas ugostiteljskom objektu 27-godišnjeg chefa Mate Sučića iz Mirlović Zagore u općini Unešić.

To što je njegova malena, intimna konoba, sofisticiranog ugođaja i visoke razine ponude u samo nekoliko mjeseci od otvaranja postala nezaobilazna...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2024 00:32