StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSTALNO VJEŽBA

Uživa na Barbadosu: Mark Wahlberg svoje je tijelo ‘zaledio‘ do savršenstva i sad ga rado pokazuje

Piše SCENA SD
27. prosinca 2023. - 18:02
Mark Wahlberg na BarbadosuChrisbrandis.com/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Chrisbrandis.com/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Mark Wahlberg i njegova supruga Rhea Durham uživali su na plaži na Barbadosu tijekom produženog božićnog vikenda, kupajući se i sunčajući.

Par je viđen kako šeta plažom na Badnjak,  ona u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu, a on je nosio bijele kupaće hlače. Zvijezda "Father Stu" također je viđena na plaži u utorak u kupaćem kostimu s ljubičastim i crnim cvjetovima, piše Fox News.

image

Rhea Durham i Mark Wahlberg  na Barbadosu

Chrisbrandis.com/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Chrisbrandis.com/backgrid/backgrid Uk/profimedia

No čak i kada je na odmoru, Mark ne dopušta preskočiti svoju fitness rutinu. Na Božić je 52-godišnjak podijelio savjet o zdravlju koji nije za one sa slabim srcem u videu koji je objavio na Instagramu.

"Sretan Božić svima", rekao je Wahlberg dok je u kupaćem kostimu ulazio u ledenu kupku. "Nema boljeg načina za početak dana od hladnoće. Ostanite uz molitvu i Bog vas blagoslovio. Po cijelom svijetu, bez obzira gdje se nalazili, odvojite vrijeme za zahvaljivanje i zahvalnost."

Rhea je objavila fotografiju na Božić na kojoj par pozira ispred božićnog drvca. Objavu je naslovila s tri emojija srca, božićnim drvcem i svijećom.

U jutarnjem postu u utorak, glumac iz serije "Uncharted" podijelio je još jedan video na kojem vježba u teretani s naslovom "Bez slobodnih dana. Ne čekajte do Nove godine."

Iako je poznat po svojim intenzivnim ranojutarnjim treninzima, Wahlberg je prošlog mjeseca za Fox News Digital rekao da mu je odmor i oporavak novi prioritet kao dio održavanja forme kako bi se izbjegle ozljede.

image

Mark Wahlberg  i kći na Barbadosu

Chrisbrandis.com/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Chrisbrandis.com/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Mislim, gledajte, ja samo, znate, dobivam sve više i više ozljeda i ne oporavljam se onako kako bih trebao", rekao je. "Nema razloga zašto bilo tko, a kamoli netko s 52 godine, mora trenirati sedam dana u tjednu, i još dva puta dnevno. Samo opterećujete svoje tijelo i oporavak, znate, Bog nam je dao najbolje moguće darove. Jedan od njih je ispravan san za oporavak i liječenje, pa čak i hladna voda," dodao je, govoreći o hladnim uronima.

Strani mediji već su ranije izvještavali kako Wahlberg ustaje u 3:30 sati ujutro kako bi vježbao, meditirao i dobro izgledao. A dok on vježba i snima filmove, njegova sedam godina mlađa supruga Rhea Durham brine o njihovo četvero djece: Elli (20), Michaeu (17), Brendanu (15) i Grace (13). Nekadašnji top model rado je prihvatila ulogu kućanice te se povukla iz svijeta poznatih i slavnih.

image

Mark Wahlberg na Barbadosu

Chrisbrandis.com/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Chrisbrandis.com/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 07:32