StoryEditorOCM
Zvijezde onlinepogledajte ga

Vjerovali ili ne, Chuck Norris je ostario. Sada ima 84 godine, teško bi ga prepoznali

Piše MOZAIK SD
13. ožujka 2024. - 13:29

Chuck Norris, legenda akcijskog filma i majstor borilačkih vještina, danas slavi svoj 84. rođendan, dokazujući da dob nije prepreka za njegovo nevjerojatno zdravlje i vitalnost. "Možda imam 84, ali osjećam se kao da mi je 48", optimistično je izjavio dok je udarao u boksačku vreću, čime je oduševio svoje obožavatelje i pokazao da godine ne moraju biti prepreka za aktivnost i energiju.

No, put do ikoničnog statusa koji Chuck Norris danas uživa nije bio ni izbliza predvidljiv kao njegova snaga udaraca. Slučajnost je odigrala ključnu ulogu u njegovom putu do slave. Dok je služio vojni rok u Južnoj Koreji, Norris je počeo proučavati borilačke vještine, što je bila samo početna točka za njegovu impresivnu karijeru. Kasnije je postao karate prvak i osnovao niz karate studija, privlačeći i trenirajući slavne osobe. Sudbina se nasmiješila na njega kada se sprijateljio s legendom Bruceom Leejem i dobio ulogu u filmu "Enter the Dragon", otvarajući mu vrata Hollywooda.

image
/Photo12 Via Afp

Međutim, prava slava Chuck Norrisa došla je tek s ulogom u seriji "Walker, teksaški rendžer", gdje je utjelovio neustrašivog junaka koji se bori za pravdu. Serija je postala kultna, a Norris je postao nezaobilazno ime u svijetu zabave. Iako se danas rijetko pojavljuje u javnosti, njegov utjecaj ostaje neizbrisiv, piše Index.

Iza kulisa, Chuck Norris je čovjek koji cijeni privatnost i obitelj. Već 36 godina sretan je u braku s bivšim modelom i glumicom Genom O‘Kelley, s kojom dijeli troje djece. Prije toga, s bivšom suprugom Diane Holecheck, ima još dva sina. Njegova posvećenost obitelji ističe se kao jedna od najstabilnijih i najljepših aspekata njegovog života.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:56