StoryEditorOCM
Zvijezde onlineZAUVIJEK UZ NJEGA

Njegova stijena: Iris Livaja citirala Marku vjenčano obećanje koje mu je dala, pogledajte što mu je poručila

Piše Scena SD
6. lipnja 2023. - 20:44

Iris Livaja na poseban se način izrazila na račun odlaska svog voljenog supruga Marka Livaje iz hrvatske reprezentacije, nakon neugodnosti kojima je bio izložen na treningu na riječkoj Rujevici, te stresa koji je to prouzročilo njemu osobno, kao i našim nogometašima okupljenima pod vodstvom Zlatka Dalića.

U ‘storyju‘ na svom Instagramu, Iris je, naime, objavila citat, koji se može čuti na obredu crkvenog vjenčanja:

"Obećavam ti vjernost u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti. Ljubit ću te i poštovati u sve dane života svoga" - napisala je Livajina supruga, izražavajući i na ovaj način silnu ljubav i podršku koju je oduvijek imala za njega.

"Stijena tvojoj svijesti, sunce tvojim kišnim danima i tišina tvojim olujama" - još je dodala.

image
Iris Livaja Instagram

Podijelila je i story svog pratitelja na društvenoj mreži, koji je napisao:

"Hrvatska (ne)kultura vrijeđanja i govora mržnje s tribina i na društvenim mrežama. Čovjeku je prekipjelo. Respect! Neostvareni su se okomili na Ostvarenog, jer je on sve što nisu, a htjeli bi biti. By Ante Žderić".

image

 

 

Iris Livaja Instagram

Podsjetimo, kao grom je poslijepodne odjeknula vijest da je Marko Livaja odlučio napustiti redove hrvatske nogometne reprezentacije i daljnje pripreme za Ligu nacija.

"Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo.

Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član" - izjavio je splitski reprezentativac i najvoljeniji nogometaš Hajduka.

image
Ante Čizmić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:51