StoryEditorOCM
Zvijezde onlinedirljiva objava

Nina Badrić na društvenim je mrežama podijelila tugu zbog gubitka bitne osobe: ‘Sve je bilo lakše s tobom...‘

Piše SCENA SD
19. ožujka 2024. - 16:21

Nina Badrić nije zaboravila važan datum - Dan očeva. Bez svog oca Sime već više od deset godina, pjevačica je odlučila odati počast svojem voljenom ocu putem društvenih mreža.

Na svom Instagramu, Nina je podijelila fotografiju svog oca te je uz nju napisala emotivne riječi: "Nedostaješ mi za sve što život nosi... Sve je bilo lakše s tobom... Volim te, tata." Fotografiju možete pogledati u galeriji, ostavljajući nas da osjetimo toplinu i snagu emocija koje Nina izražava prema svom ocu.

Sime, Ninin otac, preminuo je od srčanog udara, što je ostavilo dubok trag u njezinom životu. Nakon gubitka oca, Nina se povukla iz javnosti, tražeći snagu za povratak na glazbenu scenu. U jednoj prilici, opisala je oca kao "najboljeg čovjeka kojeg je ikada upoznala", ističući njegovu podršku i dobrotu. "Bio je sama dobrota i čovjek blagih riječi i mekog srca. Jako mi nedostaje... Da šutimo, prošetamo se parkom ili da mi bane ujutro u stan skuha kavu i čeka da se probudim."

Nina se često prisjeća svog oca na društvenim mrežama, dijeleći slijed sjećanja i emocija koje osjeća prema njemu. Uz to, jako je vezana i uz svoju majku Milu, kojoj također često posvećuje objave na Instagramu. Osim majke, Nina ima dvije sestre, stariju Dijanu i mlađu Sunčicu, čineći obiteljsku podršku još snažnijom i važnijom u njezinom životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:13