StoryEditorOCM
Zvijezde onlineVELIKI USPJEH

Najponosniji dan Nikoline Pišek: ‘Priznajem, suze su mi izdajnički krenule niz lice‘

Piše SCENA SD
8. srpnja 2023. - 14:35

Nakon što je 2021. završila medicinu na Sveučilištu u Edinburghu, Hana Cigoj - starija kći Nikoline Pišek koju je dobila u vezi s bivšim partnerom Markom Cigojem - diplomirala je i na Sveučilištu u Milanu, a taj ponosni trenutak poznata je voditeljica podijelila sa svojim pratiteljima uz poduži status, piše Glorija.

"Još malo reminiscencija na dan koji ću pamtiti kao onaj kada sam bila najponosnija. U jednom trenutku su mi i suze izdajnički krenule niz lice, priznajem. U trenutku kada sam začula ime svoje nekada male djevojčice i tekst "sada vas po prvi puta oslovljavamo titulom ‘doktor‘, i vaše je pravo od ovoga trenutka prepisivati lijekove i terapije". Trenutak kada se čitala Hipokratova zakletva. Trenutak kada je okrunjena za plodove šestogodišnje predanosti i odricanja", napisala je Nikolina i dodala: "Sve što mogu reći jest, ne usudim se osjećati nimalo zaslužno, već sam u čudu - znajući da sam bila klinka, nesvjesna svega kada sam je prvi puta držala u rukama - da je došla do ovog trenutka. Da smo uspjele unatoč mojoj nezrelosti i svemu što nas je pokušalo unazaditi i skrenuti s pravog puta."

Nikolina je svoju kćer stigla podržati u Milano, a s njom je bila i Una Sofija, njezina druga kći koju je dobila u braku s Vidojem Ristovićem. Nikolina se na Instagramu našalila kako je Una brzo promaknuta u asistenticu jer je starijoj sestri pomagala nositi cvijeće koje je dobila na dar za još jedan uspjeh. Diplomu su proslavili u poznatom talijanskom restoranu Penelope a casa, a osim mame i sestre, Hanu su podržali i prijatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 07:32