StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNE OBAZIRE SE

Lana Jurčević atraktivnim izdanjem izmamila niz komplimenata, zamislite što su joj se neki odvažili reći

Piše SCENA SD
17. svibnja 2023. - 18:22

Lana Jurčević je na svom posljednjem nastupu, održanom u Opatiji okupljene oduševila glasom, ali i stasom. Pjevačica je za ovu priliku odjenula haljinu nježno ljubičaste boje obasutu šljokicama.

Uz haljinu je Lana iskombinirala ogrlicu s natpisom "Queen" i crne štikle na platformu, a mnogi su prokomentirali da 38-godišnjakinja nikada nije izgledala bolje. 

- Eh, kad je atmosfera ‘vruća‘ od prve sekunde. Bal medicinara, Opatija, bilo je top. Hvala što ste nas zvali i što ste nas natjerali da sviramo i one najstarije pjesme, od ‘Preboli me‘ do ‘Najbolja glumica‘, ‘Kopija‘ pa na dalje. Bar sad imam tonu budućih doktora koji će me liječit kad budem stara baba - napisala je u opisu svoje Instagram objave.

"Nikada nisi bolje izgledala."

"Prirodna si ljepotica."

"Predobro izgledaš.", neki su od komentara na pjevačicinoj objavi. Ipak, neki su se na Lanu i okomili zbog novog izgleda, a neki su se odvažili udijeliti joj i pokoji savjet. 

"Lana, vrijeme je za neku američku djetu...", napisao je jedan korisnik društvene mreže. 

"Uvijek lijepa i srdačna, a koja kila gore - dolje - koga briga, samo neka je zdravlja", napisao je drugi Lanin pratitelj. Lijepa pjevačica nije se oglasila na komentare. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:52