StoryEditorOCM
Zvijezde onlineIVANINE MUDROSTI

Knoll: ‘Nisam imala lak život. Važno je voljeti sebe. J*** Birkinica oko koje si se brinula uopće više ne postoji‘

Piše SCENA SD
15. studenog 2023. - 08:48

Naša najvatrenija navijačica Ivana Knoll podijelila je intimnu ispovijest iz svog života i savjete svojim pratiteljima koji su zadivljeni njezinim, kako joj pišu „savršenim životom”.

Naime, Knoll je bila na letu dugom 17 sati i čitala je poruke svojih pratitelja, a zatim je sve postavila na Instagram story, koji možete vidjeti OVDJE.

„Tužno je čitati toliko tužnih priča, toliko nesreće, pitate me kako je moj život tako savršen, kako sam ja uvijek tako sretna bla bla. Nisam imala lak život, ali nisam nikad si dopustila da ne budem sretna zbog toga. Podijelit ću s vama dvije najvažnije stvari koje sam naučila”, počela je Knoll na Instagram priči, prenosi Jutarnji list.

„Sve traume i problemi počinju u djetinjstvu. Naše unutarnje dijete nikad ne zacijeli ako ga ne slušamo i ne činimo nešto u vezi toga. Dopustite mi da vam kažem, upoznala sam toliko ljudi u svom životu, upoznala sam Hollywood, upoznala sam najbogatije ljude i dalje vidim nesretnu unutarnju djecu u njima. Sav novac ovog svijeta, nema osobe na ovoj planeti koju može učiniti sretnom ako ne radite na tome da sebe i svoje unutarnje dijete usrećite. Možete pretražiti na Googleu puno o tome i shvatiti da vaše unutarnje dijete pati. Kad to shvatite, onda je važno da sebe postavite u poziciju”, piše Knoll.

„Primjerice, planet u sustavu ima poziciju koja je jako važna, ako se pomakne, dogodit će se ogromna katastrofa. Isto se događa s nama kada promijenimo svoju poziciju.

Primjer, vaši roditelji nisu najbolji i učite ih, brinete se za njih na način kako roditelji brinu za dijete i onda nesvjesno počinjete biti roditelj svojim roditeljima umjesto da ste njihovo dijete i izgubite ulogu djeteta, piše Jutarnji list.

Ako imate braću i sestre, dok vaši roditelji ne mogu brinuti kako vi mislite da bi trebali, počet ćete odgajati svoju braću i sestre kako mislite da bi roditelji trebali i gubite svoju ulogu brata ili sestre jer ste im sada roditelj.

Kad netko od vas izgubi svog oca (ili majku) vi nesvjesno počinjete mijenjati supruga svojoj majci da je učinite sretnom, da dobijete pažnju od nje, postajete njezin partner i mjesto za partnera u vašem životu postaje zauzeto.

Onda počinjete tražiti oca u svom partneru jer vam je nedostajala ta uloga u životu, ponašate se kao očajno dijete jer očajno trebate oca, ali partner nije tu da bude vaš otac, ta osoba traži partnera u vama, ali vaša uloga partnera već je dana vašoj majci.

I tu postoji toliko situacija kada izgubimo ulogu djeteta, brata ili sestre, partnera... Pokušavamo naći komadiće koji nedostaju, ali ništa ne nedostaje, samo morate sebe postaviti u prirodnu poziciju gdje ste dijete svojih roditelja, partner svome partneru, brat ili sestra svojoj braći i sestrama...”, objašnjava Knoll o ulogama u životu.

„Kada sebe postavite u pravu poziciju i pronađete ljubav prema sebi i samopoštovanje, najvažniji put u vašem životu je ova skala:

1. Ja

2. Hobiji/ono što vas čini sretnima

3. Veza

4. Posao

5. Djeca

6. Prijatelji

7. Roditelji

Jedna divna žena mi je objasnila, za svakog roditelja najveća je sreća da vidi svoje dijete sretno i ako vide svoje dijete koje voli sebe, čini što voli, ima partnera, posao, djecu i prijatelje, roditelj je sretan.

Prijatelji: Kada vide da volite sebe, da ste sretni s onim što radite, imate dobru vezu, posao, dobro odgajate djecu, vide da imate sve potrebno da budete dobar prijatelj.

Djeca: Način na koji vas trebaju vidjeti i poštovati dok volite sebe, sretni ste, dobri ste s njihovim drugim roditeljem, brinete se za svoj posao.

Partner: Voljet će vidjeti da volite sebe, da se poštujete, da imate hobije i da činite stvari koje vas čine sretnima, onda je i on sretan.

I najvažnije je biti na prvom mjestu sami sebi.”

„Vjerujte svemiru i uživajte u divnom životu jer nikad ne znate koliko vam je vremena ostalo. Brinete se oko materijalnih stvari? U 2123. godini nitko od nas neće biti živ, u našim kućama za koje smo toliko teško radili živjet će stranci, naši skupi automobili za koje smo radili danonoćno završit će u smeću. J*bena Birkin torbica oko koje si se brinula uopće više ne postoji. Ništa ne vrijedi. Uživajte i cijenite ovaj život! Knoll vas voli!”, zaključila je Ivana.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 04:07