StoryEditorOCM

Kevin Costner priznao na društvenim mrežama: ‘To je najnoviji član obitelji. Već sam zaljubljen...‘

Piše SCENA SD
6. veljače 2024. - 08:31

Svojom novom objavom na društvenim mrežama hollywoodski glumac Kevin Costner iznenadio je sve. "To je najnoviji član obitelji. Već sam zaljubljen u ovog posebnog tipa", napisao je glumac na Instagramu i podijelio fotografije slatkog psa s pratiteljima. Na fotografijama se može vidjeti kako ga štene prati na svakom koraku, mazi se s njim i uživa u društvu.

Costner je u teškom razdoblju dočekao četveronožnog prijatelja u svom domu. Prošao je brakorazvodnu parnicu s dizajnericom torbica Christine Baumgartner. Glumac, koji je u početku bio iznenađen podnošenjem dokumenata o razvodu od strane svoje supruge, kasnije je sam angažirao odvjetnički tim.

Prošlog mjeseca saznalo se da je Christine ponovno pronašala sreću u ljubavi, prema američkim medijima, u zagrljaju bivšeg susjeda i prijatelja bivšeg para Josha Connora.

image

Kevin Costner i štene

Instagram kevincostner

Izvor blizak glumcu tvrdio je da je glumac dugo sumnjao u to. "Kevin je snažno sumnjao da se nešto događa između Christine i Josha", te dodao. "Njihova bliska veza bila je očita. Josh je bio Christineina podrška tijekom cijelog razvoda. Ako Kevin ima problema s tim, to je njegova stvar".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 22:22