StoryEditorOCM
ShowbizLJUBAV JE TO

Bivša supruga glumca Kevina Costnera, Christine Baumgartner, pronašla je novu sreću u ljubavi sa - susjedom

Piše SCENA SD
17. siječnja 2024. - 08:05
Christine Baumgartner i Kevin Costner dok su bili u brakuAxelle/bauer-griffin/The Mega Agency/Profimedia/Axelle/bauer-griffin/the Mega Agency/profimedia

Bivša supruga hollywoodske zvijezde Kevina Costnera, Christina Baumgartner, nastavlja svoj život nakon teške borbe za razvod. Vijesti kažu da je sada ponovno sretna u ljubavi. Dizajnerica torbica je sa poduzetnikom Joshom Connorom, kojeg poznaje već duže vrijeme, jer su bili susjedi i dobri prijatelji dok je još bila u braku s Kevinom.

"Josh je u početku bio samo prijatelj", rekao je Baumgartnerov poznanik za People i dodao: "Christine se voli družiti s njim, razveden je, otac i razumije kroz što je prošla." Christina i njezin novi partner također su se udružili kroz zajedničku ljubav prema oceanu i plaži. "To je nešto što Christine čini sretnom", otkrio je izvor.

Christina i Josh otišli su zajedno na odmor na Havaje u srpnju. Na fotografijama koje su se kasnije pojavile na internetu, par šeta plažom, ali izvor je u to vrijeme negirao da su bili romantično povezani. "Godinama su dobri prijatelji", rekao je.

image

Christine je dovezla Josha do njegovog stana

Clint Brewer Photography/A.i.m/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Clint Brewer Photography/a.i.m/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Samo nekih mjesec dana kasnije, Kevin je na sudu tvrdio da je Christine primila nešto više od 18.000 eura u gotovini od svog novog momka, dodajući da zbog toga više ne bi morao plaćati 118.599 eura uzdržavanja djeteta mjesečno, jer se njezin financijski status znatno promijenio.

Christina i njezin odvjetnik opovrgnuli su Kevinovu izjavu tijekom ispitivanja. Bivši supružnici, koji zajedno imaju troje djece, postigli su nagodbu o razvodu u rujnu. Detalji dogovora ostali su skriveni od javnosti, ali izvori su kasnije rekli da je Christine napustila brak s više novca nego što je predviđeno predbračnim ugovorom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 10:30