StoryEditorOCM
Zvijezde online‘uništila haljinu‘

Karleuša ‘drvljem i kamenjem‘ po Severini, no obožavatelji joj nisu ostali dužni: Sevka od šupe napravi galu, a ova...

Piše SCENA SD
15. siječnja 2024. - 21:47

Pjevačica Jelena Karleuša nedavno je optužila Severinu da je uništila haljinu koju je ona željela kupiti.

Naime, Jelena je ispričala da je njena kolegica s estrade skupocjenu haljinu uništila time što se fotografirala na neadekvatnim mjestima.

‘Njezino visočanstvo, YSL haljina‘, napisala je Severina u opisu fotografije koju je još ranije objavila na Instagram profilu.

Spomenutu haljinu nosila je u jednoj od emisija ‘Superstara‘ u kojem je bila članica stručnog žirija pa se pretpostavlja da je fotografija nastala u backstageu prilikom priprema za show. Haljina koja je izazvala ovu polemiku vrijedna je pet tisuća eura, pa je ova situacija i zbog toga privukla pažnju javnosti.

‘Srećom nisam kupila‘

‘Severina je u haljini koju sam ja željela kupiti, i sad ju je ona upropastila. Slika se u toj nekoj šupi u YSL haljini. Srećom nisam kupila jer je preskupa, ta haljina košta oko 5 soma eura. Ali potpuno ju je upropastila, umjesto da je na nekom gala mjestu‘, izjavila je Karleuša za WTF radio.

‘Ona u šupi je za tebe riba i pol‘, ‘Nisi ti ni do koljena Severini‘, ‘Samo što Sevka i od šupe napravi galu, a ova od gale šupu‘, ‘Ostavi se Severine‘, ‘Severina je institucija‘, glasili su samo neki od komentara, a očigledno je u čiju su obranu stali brojni obožavatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 10:09