StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNOVI SVIJET

Ivana Paradžiković se pohvalila velikim osobnim postignućem: Sretnija nego da sam osvojila milijune na lotu!

Piše Scena SD
18. siječnja 2024. - 20:00

Novinarka Ivana Paradžiković, posebice otkad se dogodila jedna od najveih promjena u njezinom životu, otkad je napustila Novu TV i tv kamere, rado sa svojim poklonicima dijeli sličice i misli iz osobnog života.

Na Instagramu je ovaj put objavila fotografiju na kojoj se pohvalila velikim osobnim postignućem:

"Dame i gospodo, službena planinarka. Sretnija nego da sam osvojila milijune na lotu!" - napisala je oduševljeno Ivana, držeći u ruci diplomu o završenoj Općoj planinarskoj školi u organizaciji Planinarskog društva Sveučilišta Velebit.

image
Screenshot Instagram


Planinarenje je jedna od aktivnosti koje je Ivana strasno zavoljela posebice otkad je spoznala da prolazi zahtjevno hormonalno i emotivno razdoblje.

O kojem je ovih dana progovorila uz fotografiju snimljenu na Medvednici.

"Ima i tih dana u mjesecu…kada se ne smijem. Prijateljica Nicole uvijek bi, nakon što bi me sašlusala, rekla: A ljube, da ti nisi u PMS-u? Potom bi jos jače poludjela, jer sam oduvijek smatrala kako ne mogu baš uvijek biti krivi…hormoni. Ili? U 40-tima promijenila sam mišljenje kad sam se, po ne znam koji put, u ove dane početkom mjeseca, iz doktora Jekylla pretvorila u gospodina Hydea.

Perimenopauza. Kao da si ni tu ni tamo. Ali, ako osvjestiš što ti se događa, kroz što prolaziš, stres i neugodnost možeš smanjiti na prihvatljivu razinu " - navela je Ivana, dodajući da joj jako pomaže fizička aktivnost.

 

A u svojoj planinarskoj fizičkoj aktivnosti svašta je prošla, pa i iskustvo uspona s derezama na nogama. Objavila je video kako se snalazi u istima i priznala pratiteljima:

"Kad ih obujem, cerekam se oko glave…pa samo da provjerim: je li do dereza ili do mene??".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 05:31