StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNJIH ČETIRI

Ella Dvornik se odmara na Braču kod Danijele: ‘Moja mama uči Balie i Lumi raditi njoke. Zahvalna na ovim trenucima‘

Piše N.I./Jutarnji list
12. kolovoza 2023. - 13:31

Ella Dvornik (32) i njezina majka Danijela Dvornik (56) druže se na Braču, a obje objavljuju emotivne trenutke s kćerima, odnosno unukama Balie Dee i Lumi Wren, piše Jutarnji list.

Ella je objavila fotografiju na kojoj Balie i Lumi uče od bake kako se prave njoki.

"Jednostavno nisam stigla prije - al‘ da. Jako divan trenutak”, započela je opis uz fotografije Ella.

"Moja mama uči Balie i Lumi raditi njoke. Inače moje najdraže jelo je pašticada, a njoki su neizostavan dio toga (bar za mene). Al‘ iako je ovo bio toć, a ne pašticada, svejedno je bilo super zabavno iskustvo. Zahvalna na ovim trenucima koji kratko traju, ali ostaju”, napisala je.

image

Ella Dvornik

Josip Moler/Cropix

"To je nešto najvrjednije šta Dalmatinka može prenit svojim unukama i nešto čega se s najvećom ljubavi mi unuke sjećamo cili svoj život, njoki od nane”, glasio je komentar oduševljene pratiteljice.

Na svom profilu Danijela je također dijelila trenutke s unukama, točnije, objavila je fotografiju s Lumi u krilu. Dok su mnogi pisali kako su divne, kako je to predivna ljubav i najveća radost za bake, neke je zanimalo nešto drugo.

"A gdje je zet?”, pitao je pratitelj, na što mu je Danijela odgovorila, piše Jutarnji list.

"Poslat ću ti kontakt pa mu se javi”, napisala je, a pratitelji su je podržali riječima da je "kraljica”.

Podsjećamo, Ella Dvornik je priznala za Story da se razvodi od Charlesa Pearcea s kojim ima svoje dvije kćeri. Oko godinu dana širile su se glasine o njihovu razvodu zbog toga što se ne pojavljuju u javnosti, a ni ne prate se na društvenim mrežama.

"Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno. No, ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Charles i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče", rekla je za Story

image

 Ella Dvornik

Marko Todorov/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:29