StoryEditorOCM

Danijela Dvornik pohvalila se na društvenim mrežama što je sve promijenila u dnevnoj sobi svoje kuće na otoku

Piše SCENA SD
4. prosinca 2023. - 07:31

Udovica pokojnog kralja funka Dine Dvornika, danas influencerica Danijela Dvornik na svom je Instagramu, gdje je prati više od 100 tisuća ljudi, objavila nove fotografije i ponosno pokazala kako je osvježila dio svog doma na Braču.

‘Vratila sam malo boje na zid. Falilo mi je. Mislim da je to sada to‘, opisala je fotografije na kojima se može vidjeti kako je na zid postavila dvije slike i zanimljive ukrasne jastučiće na sofu. 

Na Braču je, poznato je mnogima, Danijela Dvornik prije nekoliko godina započela novi život. Ideja o preseljenju postojala je još otkad je tamo dolazila sa svojim suprugom s kojim je planirala život na otoku u ‘starijim godinama‘.

Adaptacija obiteljske kuće  trajala je pet godina. Promijenila je gotovo sve: krov, fasadu, prozore i vrata, napravila termoizolaciju, ali i rekonstruirala unutrašnjost.

Priznala je da je bilo ‘dinamično, kaotično, s puno grešaka, razmišljanja, nerviranja, kalkuliranja i hvatanja za glavu‘. Dio namještaja je naslijedila, ali dosta toga je kupila u Ikei ‘jer mali prostori traže adekvatna rješenja‘. Uglavnom, sve je ‘sredila da gušta u svakom kutku kuće i ne zna gdje bih rađe bila‘.

Na ‘svom‘ otoku vodi aktivan život, a bavi se maslinarstvom.

image

Danijela Dvornik

Vojko Bašić/Cropix

‘Imam oko 50-60 stabala maslina i bit će i nešto novih. Lijepo je biti u prirodi i u polju. Umoriš se, ali vidiš plodove tog svog rada. Biti na otoku, a nemati zanimaciju nije dobro, moraš nešto imati raditi cijeli dan. Družim se s prijateljima, u prirodi smo cijeli dan, kuhamo, beremo masline, dođemo doma satrani, ali sretni. To me baš veseli‘, ispričala je svojedobno za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:53