StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNOVA OBJAVA

Britney Spears najavila kraj karijere: ‘Nikada se neću vratiti u glazbenu industriju! Kada pišem, pišem iz zabave...‘

Piše SCENA SD
4. siječnja 2024. - 13:46

Za milijune obožavatelja ovo je loša vijest: pop ikona Britney Spears ne želi se vratiti u glazbenu industriju i završava svoju karijeru. "Nikada se neću vratiti u glazbenu industriju! Kada pišem, pišem iz zabave ili pišem za druge ljude! Za one od vas koji ste pročitali moju knjigu, postoji mnogo toga što ne znate o meni... Napisala sam preko 20 pjesama za druge ljude u posljednje dvije godine. Ja sam ghostwriter i iskreno uživam u tome", kaže Britney.

Njezin posljednji album originalnih pjesama objavljen je 2016. godine pod nazivom "Glory". U srpnju prošle godine objavila je pjesmu "Mind Your Business" s reperom will.i.am of the Black Eyed Peas. U listopadu 2023. na Instagramu je napisala da je napisala novu pjesmu. Spears ("Baby One More Time", "Ups... I Did It Again", "Toxic") jedna je od najuspješnijih umjetnika u povijesti glazbe.

Britney se sada oglasila jer su se u stranim medijima pojavili članci da se obratila umjetnicima Charli XCX i Juliji Michels da joj pomognu u izradi novog albuma. To bi bio njezin prvi album u posljednjih osam godina. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:54