StoryEditorOCM
Zvijezde onlineREAKCIJA GLUMICE

Ana Gruica: Srbi su se uvijek smijali nama Hrvatima! Sad je dosta! Učit ću sina da je sluša iz inata i solidarnosti

Piše Scena SD
25. siječnja 2024. - 08:12

Užasnu situaciju koju prolazi Severina, kojoj je Ustavni sud RH presudom ponovno oduzeo dijete i dodijelio ga na skrbništvo bivšem partneru Milanu Popoviću komentirala je i splitska glumica Ana Gruica Uglešić, i sama majka 8-godišnjeg sina.

Na svom Instastoryju je objavila podužu reakciju, prenosimo je u cijelosti:

"Sad je stvarno DOSTA! Ovo se tiče nas svih majki. I sve naše djece. Čovjek ima novu obitelj, novu djecu, novu ženu... Samo ozbiljna lista dijagnoza kod muškarca može napraviti da želiš ovo raditi svom sinu, koji NIJE odrasla osoba pa ne može razumijeti šta se dogada.

Možda zato jer ni taj nije imao majke, pa mu ta figura ništa ne predstavlja ili ju čak prezire iz dna duše. Samo mu je Bog, iz samo njemu znanih razloga dao novce, da može kupiti ovaj jadan hrvatski sustav.

A možda je njena borba naš put... Srbi su se uvijek smijali nama Hrvatima. Smiju nam se i danas. Sustav se prodao za skijanje, parfeme i krpice. Jadni bili, jadni ostali. Šta je s ovim trulim državim aparatom koji dozvoljava javno "silovanje" djeteta i majke pred očima cijelog Balkana???

Zaboravljaš, "prijatelju" da će dijete odrasti i sve ovo čitati. Možda neće biti potkupljiv kao neki koje je kupio lažljivi otac... tko zna. Ako želiš izmučenu, uništenu majku - nećeš dobiti taj rat! Ti je činiš našom zvijezdom i to zvijezdom vodiljom! Slušat ćemo je do smrti i učit ću svoga sina da je sluša iz INATA I SOLIDARNOSTI‘", navela je splitska glumica.

image

Objava Ane Gruice

Screenshot Instagram


Ana Gruica Uglešić je i sama mama, zna dobro o kakvim emocijama govori. Ona je, ipak, imala sreću sa svojim bivšim partnerom, poznatim književnikom Hrvojem Šalkovićem, s kojim je dobila sina Ivana Marata, koji živi s njom i njezinim suprugom, psihijatrom Boranom Uglešićem, u Splitu, a svi zajedno imaju sjajan odnos.

image

Ana u šetnji sa suprugom, dr. Boranom Uglešićem

Josip Moler/Cropix


Glumica je više puta s ponosom i srećom isticala kako između nikoga od njih nema zle krvi. Odličan odnos koji Ana i Boran imaju sa Šalkovićem svima je za primjer, a glumica je isticala da to uspijeva funkcionirati "zato što su svi malenog Marata stavili na prvo mjesto."

image

Ana Gruica i Hrvoje Šalković 2017., u vrijeme kad su još bili par. Dobar odnos ostao je nepromijenjen

Goran Mehkek/Cropix


Uz reakciju na Severininu situaciju, Ana je s pratiteljima podijelila i drugu objavu, tipičnu majčinsku, u kojoj kaže da je bila bolesna, ali sada više nije jer joj se sin razbolio. Tako to ide kod mama.

image

I Ana je mama, zna dobro o kakvim emocijama piše

Screenshot Instagram

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 06:27