StoryEditorOCM

Sve točno do 9. pitanja, a onda je uslijedio potpuni sunovrat; Kući je otišla s nulom, ovaj odgovor ju je koštao

Piše SCENA SD
29. ožujka 2024. - 20:23

Dijana Ripp Vein, hrabra natjecateljica u kvizu Joker, pokazala je izuzetnu spretnost u rješavanju prvih osam pitanja, no nažalost, posljednja četiri pitanja nisu bila na njezinoj strani, ostavljajući je s praznim džepom.

Nakon uspješnog korištenja jokera već na drugom pitanju, gdje je sa sigurnošću odabrala opciju B - "gaučosi", naziv stočara u pampama Južne Amerike, Dijana je nastavila svoj pohod kroz kviz s iznimnim samopouzdanjem. Peto pitanje, vezano uz težinu duše, nije predstavljalo nikakav izazov za nju, budući da je gledala film s istim nazivom te je brzo odabrala opciju B - "21 gram", koja je bila točna.

image
Screenshot/nova Tv/

Međutim, stvari su se zakomplicirale na devetom pitanju. Bez raspoloživih jokera, Dijana je odabrala odgovor C - "lulica", na pitanje vezano uz glazbeni predmet za prigušivanje zvuka, dok je točan odgovor bio A - "sordina". Nastavila je s pogrešnim odgovorima i na sljedećem pitanju, gdje je netočno odabrala opciju A - "Jakutsk" umjesto točnog odgovora C - "Oymyakon" za najhladnije stalno naseljeno mjesto na Zemlji.

Njezina posljednja šansa za osvajanje novčane nagrade od 100 eura došla je s posljednjim pitanjem. Nažalost, i tu je Dijana odabrala netočan odgovor, optirajući za opciju A - "slon", dok je točan odgovor bio B - "nosorog", na pitanje koje je tražilo koju je životinju 1959. godine grad Sao Paulo izabrao u gradsko vijeće kao znak protesta protiv povećanja cijena.

Unatoč završetku kviza bez novčane nagrade, Dijana Ripp Vein pokazala je hrabrost i upornost te je svojim sudjelovanjem dodatno obogatila atmosferu kviza Joker.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:19