StoryEditorOCM

Spoj ove dvije namirnice koštao ju je prolaza dalje u Masterchef: ‘Mogu reći da je ovo najluđe iskustvo u mom životu‘

Piše SCENA SD
24. studenog 2023. - 10:23

Čokolada i janjeći mozak nisu bili najsretnije spajanje nespojivog za Ana-Mariju Cuglin, koja se u posljednjem stres-testu oprostila od MasterChefa. „Mogu reći da je ovo najluđe iskustvo u mom životu“, kazala je ona kad je saznala da odlazi iz showa. Osim nje, u izazovu su sudjelovali Josip, Gaia, Sarah i Petar, a zadatak im je bio rekreirati jelo Marija Mandarića. 

Od chefa Mandarića Ana-Marija je dobila pohvalu za gel, no zbog prepečenog mesa dao joj je ocjenu četiri, a Ana-Marija kaže da je odmah znala da to za nju znači završetak natjecanja.

image
Nova Tv Press/

Spoj nespojivog Ana-Maria nažalost nije u potpunosti uspjela rekreirati i poštuje odluku i komentare chefova. TOP 10 smatra velikim uspjehom o kojem je mogla samo sanjati. Kakva je bila atmosfera u vili, tko ju je od kandidata inspirirao i vidi li se u profesionalnoj kuhinji otkrila je u intervjuu za Novu TV, prenosi Nova TV.

‘‘Moje putovanje u MasterChefu je imalo i uspona i padova i na kraju mislim da je sve bilo kako je trebalo bit. Možda mi je samo žao kada sam se opustila i počela kuhati dobra jela sam ispala pa mislim da sam po tom pitanju mogla još dati‘‘, kaže, prenosi Showbuzz.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:41