StoryEditorOCM
TV&RealityZANIMLJIVO LICE

Sjećate se Splićanke Goge iz Masterchefa? Oduševljava spizom i pojavom, i sinoć se ukazala u ludom stylingu, pogledajte

Piše Scena SD
15. prosinca 2023. - 08:22

Natjecatelji ovogodišnje sezone Masterchefa sinoć su rasturili u velikoj humanitarnoj akciji, skuhali su u sat i pol vremena 195 tanjura s jelima od tri slijeda!

No nije kuhalo samo aktualnih šest finalista, pridružila su im se i uspješna i dobro znana lica z proteklih sezona kulinarskog showa Nove TV, među kojima je odmah puno pažnje izazvala Splićanka Gorana Milaković, za čiju su pobjedu prošle godine mnogi navijali i s razlogom je vidjeli kao pobjednicu.

image

Goge je i sinoć oduševila stylingom

Nova TV

Simpatična Goge ne osvaja samo delicijama, kojima je dodatno osvojila pažnju Splićana otvaranjem vlastitog lokala, nego i maštovitim i zanimljivim stylinzima, pri čemu su vidne naočale i mašne, te generalno ukrasi u kosi odavno njezin zaštitni znak.

Ne čudi, jer Gogina ljubav nije samo kuhinja, nego i moda, svojedobno je kao modna dizajnerica imala svoj brend "Bubabu Design".

image

Kreacije Gorane Milaković predstavljene na reviji u Zagrebu 2019. godine

Tomislav Krišto/Cropix

O svom iskustvu natjecanja u Masterchefu, Goge je prošle godine ispričala našoj urednici Spize, Tei Sumić Miletić, ovako:

"Meni je u tom showu bilo super! Možda sam baš zato dugo trajala, nisam, doduše baš bila diplomat, moji su me doma stalno zezali "S kim ćeš se večeras svađat", ali ja se nisam svađala. Samo uvijek svima direktno kažem što mislim, a ljudi to ponekad ne vole čuti.

Meni je drago kad me netko kritizira, dapače, tako mi daje priliku da se popravim. U "Masterchefu" nisam razmišljala što tko od članova žirija voli jesti, nego sam kuhala onako kako se meni sviđa i pazila da to dobro izgleda, cijelo sam vrijeme bila ja." 

image

Gorana Milaković

O tome kako osmišlja menije u svom bistrou na splitskoj istočnoj obali, kroz smijeh je ispričala:

"Na putu do škole i djeci do treninga, imam jedan rokovnik u borši, drugi mi je doma i kad mi ideja padne na pamet, zabilježim je kao natuknicu! Isto je bilo prije kad je bila riječ o modi, prve su skice nastajale u autu, gdje bi se našla. I onda kad se s ta dva jelovnika pojavim u kuhinji, ekipa mi se hvata za glavu: "Ajme... koliko komponenti"! 

image

Ivan Temšić

Nova TV

Uz Gogu, sinoć su u Masterchefu za dobrotvornu večeru kuhali i pobjednici dviju prethodnih sezona Maja Šabić i Ivan Temšić, Lora Cepetić, Marko Kolak, poznat i kao kralj stres-testova, te Tomislav Marković, kojeg smo gledali u pretprošloj sezoni showa.

Jednako kao i spiza, i stylinzi Gorane Milaković s pažnjom se prate na njezinom Instagram profilu:

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:48