StoryEditorOCM
TV&RealityMI JE PAMTIMO

Sjećate se Hercegovke Karmen iz Masterchefa? Dospjela je u top 5 najboljih pa odustala od medicine, evo gdje je danas

Piše scena sd
22. prosinca 2023. - 12:54

Hercegovka Karmen Jurčić ostala je u sjećanju onih koji su gledali emisiju ‘MasterChef‘ 2021. godine u kojoj je pobjedio Ivan Temšić. Iako je ranije radila kao medicinska sestra, nakon što je u showu dospjela u top pet, priznala je samoj sebi kako je ljubav prema kuhanju jača od ljubavi prema medicini. 

Ako je suditi prema njezinom profilu na Instagramu, osim što i dalje voli kuhati, Karmen je i velika putoholičarka, a nedavno je posjetila Belgiju, Italiju, Francusku.

Onomad je ispričala s kojim je od chefova najbolje kliknula.

- Moja granica u kulinarskom smislu dosta se podigla. Imala sam jako dobre mentore i jako dobre prijatelje, koji su puno pridonijeli u obogaćenju moga znanja.

Ali da još uvijek ima prostora za napredak, svakako ima. Na svako jelo sam ponosna. Nekada su rezultati bilo malo lošiji, nekada malo bolji. Uvijek sam prihvaćala kritike i pokušala u idućem izazovu i na idućem jelu dati svoj maksimum‘, pričala je Karmen. Sa Stjepanom je najbolje kliknula u showu, iako napominje da sva trojica imaju autoritet i dodala kako od nje imaju naklon do poda, izjavila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:29