StoryEditorOCM
TV&RealityUOČI FINALA

Omiljena Hercegovka ispala iz Masterchefa! Kandidati se namučili repliciranjem Melkiorova jela; evo što joj je presudilo

Piše MOZAIK SD
23. prosinca 2023. - 09:29

Omiljena Hercegovka u ovogodišnjem Masterchefu nije se uspjela izvući iz sinočnjeg izazova, pa je ispala kao top peta kandidatkinja MasterChefa.

Kompleksni zadatak koji je pred top pet kandidata MasterChefa stavio Melkior, sve je dobrano namučio.

image

NOVA TV

Luka Dubroja/

Dok je Luka najbolji bio u pripremi Melkiorova jela ribe u tijestu, Ivana je napravila kardinalnu grešku i ispala iz top 5.

"Nažalost, ovoga puta napustit će nas Ivana. Nisi očistila škrge, u toj brzini nisi ih izvadila", objasnio joj je Melkior. Iako joj je u MasterChefu kraj, Ivana ima planove upravo na području gastronomije. "Svoje MasterChef putovanje bih htjela opisati kao dosta borbe i dosta teško, ali i dosta sreće", rekla je  Ivana.

image

NOVA TV

Luka Dubroja/

"Sretna sam i ponosna. Nemam za čim žaliti. Iza mene su dva jako teška zadatka, žao mi je što nisam dočekala sljedeći izazov jer Stipe možda napravi nešto slatko", rekla je Ivana čiji početak nije bio lak, jer je dobila drugu šansu na Bootcampu, no veliki je uspjeh tijekom sudjelovanja u showu pokazivala prilikom izrade slastic, dodala je.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 07:43