StoryEditorOCM
TV&RealityFINALE MASTERCHEFA

Navijate li i vi večeras za momka iz Neorića? Držimo fige Luki, neka ispuni želju svog pokojnog djeda Veića, evo i koju

Piše Scena SD
29. prosinca 2023. - 08:03

Luka Veić iz Neorića probio se u sam vrh televizijskog gastronomskog spektakla!

U večerašnjem finalu Masterchefa bori se za pobjedu i bogatu nagradu protiv Sarah Mikulec iz Zagreba, koja je nakon završenoj studija u Danskoj s dečkom ondje i ostala živjeti.

Luka iz Neorića u Masterchefu se probijao polako, iz pozadine, imao je i loših faza, padova, ali je cijelo vrijeme bilo jasno da je mladi momak iz Dalmatinske zagore zaista kulinarski talent i mnogi su svim srcem navijali za njega. I večeras će, nesumnjivo.

image

Luka Veić u akciji

Nova TV

Kako je Luka ispričao kad se prijavio u show na Novoj TV, njegov je djed bio veliki gurman i želja mu je bila da sinu ostavi mesnicu, a da s Lukom i njegovom mamom, koja je kuharica, otvori obiteljski restoran.

Djed je nažalost preminuo prije nego što su uspjeli realizirati tu ideju, a pobjeda u Masterchefu pomogla bi ovom momku da pokrene posao. Držimo mu fige! 

image

Luka Veić

Nova TV

Luka je otkrio i kako veliki utjecaj na njegovo kuhanje ima i ujna koja obožava kuhati, i s njom najčešće razmjenjuje recepte, kuhinjske aparate i ideje. Ako vam se njegovo lice od ranije doima poznato, Luka Veić pleše folklor u Muću, možda ste ga zapazili na nekim mjesnim feštama.

Sarah Mikulec je sinoć uspjela nadmašiti Manuela u replici jela chefa Matije Bogdana.

image

Jelo chefa Matije Bogdana koji su sinoć morali replicirati Sarah i Manuel. Ona je bila uspješnija

Nova TV

"Ne mogu vjerovati" - bila je presretna Sarah, koja je posljednjih dana kuhala vidno iscrpljena i žalila se da se loše osjeća.

image

Sarah Mikulec

Nova TV

No večeras, baš kao i Luka, morat će dati sve od sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 21:52