StoryEditorOCM
TV&Realitynajzabavnija epizoda

Nataša Bebić svojim je gostima poklonila večeru za pamćenje, premda su ostali gladni: ‘Da je meni ono netko napravio...‘

Piše SCENA SD
5. prosinca 2023. - 09:04

Novi tjedan ‘Ribe na torti‘ otvorila je Nataša Bebić, bivša košarkašica i kraljica splitskog aerobika koja samouvjereno prkosi godinama i gdje god se pojavi donosi vedar duh i pozitivu. Odmah je u Pažaninovoj smočnici priznala da joj kuhanje nije omiljena stvar i da bi ga najradije zabranila, no to je nije spriječilo da gostima pripremi večeru za pamćenje.

image
Nova Tv Press/

Nataša je tokom pripreme večere i sama priznala da nikad nije bila neka kuharica, te da je imala sreće što se udala za sportaša jer su uvijek jeli po restoranima, no dodala je kako ipak zna praviti palačinke.

Uz Natašu, u ovotjednoj ekipi našli su se Biljana Mančić, Josip Ledina, Marina Ivić Pivalica te Boris Rogoznica. Nataši možda nije pošlo za rukom da ovu ekipu najede, ali ih je zato nasmijala do suza i za to osvojila 16 ribica. „Da je meni ono netko napravio, što sam ja danas napravila, rekla bih ćerce nemaš pojma“, iskreno je Nataša komentirala svoju večeru za koju je servirala sir i rajčicu kao predjelo, orzoto s grahom i kobasicama te čokoladne muffine za desert. Nije mogla izbjeći ni Pažaninov izazov jer među namirnicama u večeri nije smjela koristiti tjesteninu.

image
Nova Tv Press/

Budući da Nataša nije najspretnija kuharica, za pripremu jela pozvala je u pomoć susjedu Deu. Zajedničkim snagama složile u večeru koja je goste dobro zabavila, a vrhunac večere bio je kad su svi, u Natašinom, "splitskom" stilu, stavili sunčane naočale na oči te tako nastavili obrok. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 13:32