StoryEditorOCM
TV&Realitykviz znanja

Karizmatični Splićanin oduševio je voditelja, ali iz Jokera je otišao s minimalnim novčanim iznosom; Pao na ovom pitanju

Piše SCENA SD
1. travnja 2024. - 19:41

Ljubitelj kvizova, trostruki prvak Hrvatske u dizanju utega sa splitske Brodarice, Dragan Medar opušteno je otvarao i odgovarao na pitanja u ‘‘Jokeru‘‘ te je dosegnuo iznos od 15.000 eura, ali budući da je potrošio sve jokere, i netočno počeo odgovarati na pitanja u drugom dijelu kviza, osvojio je 100 eura.

 „Očekivanja su da budem uspješan, a novac bih potrošio za kupnju automobila kćerki koja ovih dana polaže vozački“, kazao je.

Dragan radi kao profesor strukovnih predmeta u srednjoj školi u Trogiru i najbolje će se u kvizu, ističe, snaći s pitanjima iz područja sporta, filma i zemljopisa, prenosi Nova TV.

image
Screenshot/nova Tv/

Gurmansko pitanje koje mu je osiguralo najniži iznos koji je mogao osvojiti glasilo je: Kako se zove azijski umak od kikirikija koji savršeno paše s ražnjićima? A) sambal B) satay C) hoisin D) srirach Iako nije znao, Mladen je nagađao, ali pogodio je da se odgovor skriva iza opcije B, pa kući nije pošao praznih džepova.

S jokerima je bio široke ruke, pa ih je po tri iskoristio na pitanjima o stripu i pričama. Pod kojim naslovom Tisja Kljaković Braić objavljuje svoj kratki strip o tipičnom dalmatinskom bračnom paru? A) Naši B) Vaši C) Ovi D) Oni Točan odgovor je D.

Koliko priča sadrži zbirka Ivane Brlić Mažuranić „Priče iz davnine“? A) 5 B) 8 C) 10 D) 12 Točan odgovor bio je B. Na oba pitanja do točnog je odgovora došao uz pomoć jokera, 

Bez jokera je točno odgovorio na pitanje o svjetski poznatom pjevaču Stingu: Pod kojim je nadimkom poznatiji glazbenik Gordon Matthew Thomas Sumner? A) Slash B) Lemmy C) Sting D) Blondie. Točan odgovor glasio je C) Sting. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 22:11