StoryEditorOCM
TV&Realitysvega pomalo

Jedni ste od onih koji će Silvestrovo provesti kod kuće? Evo što je HRT pripremio za najluđu noć u godini...

Piše Scena SD
28. prosinca 2023. - 07:30

Nakon prisjećanja na neka prošla vremena uz novi zabavni kviz Godina za pamćenje i povratak u milenijsku 2000. godinu, HRT će gledatelje za Silvestrovo na Prvom programu počastiti i specijalnom emisijom Zvijezde pjevaju.

U ovom posebnom izdanju showa, neće se birati nabolji pjevači nego najzabavniji par. O tome će odlučivati trio u ocjenjvačkom sudu – Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja kao i publika u studiju. Gledatelji mogu svog favorita odabrati na društvenim mrežama.

image
HRT

Za titulu najzabavnijeg novogodišnjeg para natječu se: influnser Marco Cuccurin i Mia Negovetić, glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević, influenserica Ella Dvornik i Goran Bošković, kvizaš i lovac iz Potjere Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl, voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović, glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić, stand up komičar Ivan Šarić i Lara Antić Prskalo te glumac Domagoj Janković i Alen Đuras.

image
HRT

U show programu emisije gledat ćemo zabavan par koji ponovno rasprodaje koncerte Neki to vole vruće! Uz standardni žiri i poznate parove iz prethodnih sezona, kroz emisiju vas vode njezina zaštitna lica Barbara Kolar i Duško Ćurlić.

Od 22.50h slijedi novogodišnji tulum, a ovo su neka od imena koja će rasplesati i raspjevati gledatelje uz brojne hitove izvedene uživo: Danijela Martinović, Željko Bebek, Zabranjeno pušenje, Daleka obala, Vesna Pisarović, Zsa Zsa, Mia Dimšić, Psihmodo pop, Marko Tolja, Domenica, Gazde, Rišpet, Tomislav Bralić i Intade, Aerodrom, Vigor, Silente, Bojan Jambrošić te Sanja, Zec i Marinko s hitovima Novih fosila.

image
HRT

Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja pokušat će ocijeniti i tulum kojim dočekujemo novu godinu, te će se okušati u ulozi neformalnog žirija odnosno opuštenih voditelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 09:28