StoryEditorOCM
TV&Realitynovi dokumentarac

Andrija Jarak nakon dugo vremena pojavio se u javnosti, poznato je što je radio zadnje dvije godine, iznenadit ćete se

Piše SCENA SD
25. listopada 2023. - 20:45

Andrija Jarak u dokumentarnom serijalu true crime žanra donosi novu perspektivu i informacije o zločinima koji su promijenili zemlju. Prekaljeni reporter o dramatičnim događanjima izvještavao je uživo, a danas, s vremenskim odmakom, traži konačne odgovore i slaže slagalicu brutalnih zločina

Andrija Jarak i RTL ekskluzivnom projekcijom za medije večeras predstavljaju prvu epizodu ‘Dosjea Jarak‘ - dokumentarnog serijala koji otvara najteže zločine hrvatske povijesti. Uzvanici će na projekciji gledati prvu epizodu, koja tematizira ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića.

Jarak sa svojim timom rasvjetljuje događaje koji su prethodili, ali i uslijedili nezapamćenoj tragediji koja je šokirala cijelu Hrvatsku.

Jedinstvenim autorskim pristupom ‘Dosje Jarak‘ baca novo svjetlo na nezapamćene zločine te donosi emotivne ispovijesti sugovornika pogođene ovim tragedijama.

Andrija Jarak u dokumentarnom serijalu true crime žanra donosi novu perspektivu i informacije o zločinima koji su promijenili zemlju. Prekaljeni reporter o dramatičnim događanjima izvještavao je uživo, a danas, s vremenskim odmakom, traži konačne odgovore i slaže slagalicu brutalnih zločina.

Dosad neviđen, kompleksan, rađen po najvišim produkcijskim standardima - ‘Dosje Jarak‘ vrhunski je televizijski proizvod, koji, uz Andriju Jarka, potpisuje autorski, redateljski i scenaristički potpisuje Dario Todorović.

Uz njih, na ‘Dosjeu Jarak‘ kao istraživačka novinarka radi Marijana Čikić, Lutvo Mekić direktor je fotografije, Rudolf Sačer majstor tona, Petar Janjić je snimatelj, a Ivan Bajt je grafički dizajner. U jedinstvenu cjelinu, ‘Dosje Jarak‘ složila je montažerka Ivana Rogić.

Jarak je na RTL s Nove TV prešao u studenom 2021. godine, a detalji njegovog projekta gotovo dvije godine držani su u tajnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:36