StoryEditorOCM
Šuška sePONOVNO PRED OLTAR

Zaručio se najpoželjniji glumac Hollywooda, unatoč naprasnom razvodu ponovno je pokleknuo

Piše SCENA SD
1. studenog 2023. - 10:25

Zoë Kravitz (34) i Channing Tatum (43) potvrdili su zaruke nakon dvije godine veze, prenosi People. Naime, par se pojavio na jednoj proslavi Noći vještica, a Kravitz nije skrivala zaručnički prsten na ruci.

Upoznali su se na setu njezinog redateljskog prvijenca ‘Pussy Island’, a ubrzo nakon Zoë je izjavila da je glumac preuzeo ulogu njezinog zaštitnika tijekom snimanja.

‘Bilo da mi je kuhao čaj, točio piće ili što već - on je stvarno bio moj zaštitnik i sve je bilo stvarno divno i slatko‘, ispričala je tada.

Poznatom paru obožavatelji su predviđali brzi kraj, s obzirom na njihove potpuno različite osobnosti. Jedno vrijeme šuškalo se i da prolaze kroz buran period, nakon što je Kravitz uhvaćena u zagrljaju bivšeg dečka Chrisa Pinea.

Oboje iza sebe imaju po jedan razvod, a Zoe se 2022. rastala nakon samo 18 mjeseci braka s Karlom Glusmanom. S druge strane, Channing je proveo deset godina s Jennom Dewan, a njihov razvod šokirao je mnoge obožavatelje. Da imaju problema, glumica je dala naslutiti svojom izjavom u veljači 2018..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:49