StoryEditorOCM
Šuška seVEČERNJI IZLAZAK

Ante Gelo viđen u Splitu u društvu friško razvedene glumice. Je li u pitanju samo prijateljstvo ili nešto više?

Piše Ivana Prgomet
14. studenog 2023. - 15:25

Ante Gelo ovu subotu, doznajemo od pouzdanog izvora, bio je u splitskom klubu Antique. Nastupao je bend "Prva liga", a skladatelj i glazbenik se provodio s društvom u kojem je bila i glumica Jelena Perčin, koja se nedavno rastala od kolege Momčila Otaševića.

Gelo i Jelena, tvrdi izvor, djelovali su prisno.

"Prvi put ih vidim u tom klubu, većina se iznenadila kad ih je ugledala jer je Split malen grad, svi se znaju, a i mjesta za izlazak je svega nekoliko. Prvo smo prepoznali poznatu glumicu, a tek onda shvatili tko je s njom. Povukli su se u stražnji dio kluba tako da se nisu ni isticali previše," tvrdi nam izvor koji ih je vidio i kako klub napuštaju zajedno, a i u zagrebačkim kuloarima u posljednje se vrijeme sve više šuška o bliskosti glazbenika i glumice.

- Da, oni su zajedno već neko vrijeme i to je sve što ću vam reći - rekao nam, pak, drugi izvor blizak paru. 

Jelena je ovaj vikend bila i na nastupu Zorice Kondže u Zagrebu na kojem je nastupao Gelo. Sjedila je u publici s društvom i nasmijano pozirala za svoje društvene mreže.

Podsjetimo, Gelo je ovo ljeto iznenada otkazao svadbu na Korčuli s HRT-ovom producenticom Petrom Topolovec. Svadba je trebala biti početkom osmog mjeseca na Korčuli nakon koncerata posvećenim legendarnom Oliveru Dragojeviću, no uoči samog vjenčanja Gelo je iznenada otkazao svadbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:12