StoryEditorOCM
ShowbizMahir Kapetanović

Zvijezda ‘Voicea‘ i ‘A strane‘ ima novu pjesmu: poslušajte kako zvuči ‘Nedodirljiva‘

Piše Scena SD
7. lipnja 2023. - 08:30

Nakon što ga je šira javnost upoznala kroz showove The Voice Hrvatska i A strana, Mahir Kapetanović - Mahkey svoj glazbeni put nastavlja graditi kroz autorske pjesme, koje će ove godine objediniti u svom prvom studijskom izdanju.

Nakon najave debitantskog albuma kroz singlove "Kada ljubav zavija" i “Na slobodi”, pjevač svoju životnu priču predstavlja i kroz novu autorsku pjesmu.

Unikatan spoj grunge i sevdah žanrova donosi u novom singlu "Nedodirljiva", za koji je predstavljen prateći videospot, kojim ističe svoju sviračku energiju i najavljuje aktivnu koncertnu jesen.

Kako otkriva, upravo je ova pjesma njegov osobni favorit s albuma prvijenca, koji će objaviti sredinom listopada ove godine.

"Ovu pjesmu sam sanjao i ostavila je na mene snažan dojam. Volim kada mi se pjesma pojavi u snu, jer tada znam da mi podsvijest želi nešto reći" ističe Mahkey te otkriva i kako prvotno nije uopće trebala biti singl, no spletom okolnosti našla je svoj put da se predstavi u ovom obliku, zajedno sa spotom.

Prateći videospot predstavlja Mahkeya u sviračkoj sferi, a inspiriran je vizualima pjesama uz koje je odrastao: "Svi moji najdraži bendovi imaju spotove u kojima jednostavno sviraju i pokazuju tu svoju snagu. Stoga smo i htjeli kroz ovakav videospot ljudima dati do znanja da smo svirački nabrijani i da jedva čekamo jesen da krenemo s koncertima" - ističe pjevač.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 03:02