StoryEditorOCM
ShowbizDUGO SKRIVANA TAJNA

Zvijezda hit serije progovorila: ‘Seksualno me zlostavljala kad sam bio dijete. A bivšu ženu sam mrzio, bila je vrag‘

Piše Tina Premec/Jutarnji list
19. listopada 2023. - 12:26

Američki glumac John Stamos doživljavao je svoju bivšu suprugu Rebeccu Romijn kao "vraga" tijekom njihova razvoda.

"Jednostavno sam je mrzio. Nevjerojatno koliko sam je mrzio i to mi je uništilo život", priznao je glumac, zvijezda serije "Puna kuća" za People. Par se razišao 2004. nakon pet godina braka, a razvod su finalizirali 2005. Raspad tog odnosa, kako je sam priznao, dugo je uništavao Stamosa. Trajalo je to godinama, a onda je konačno prepoznao i svoju ulogu koju je odigrao u njihovom razlazu, piše Jutarnji list.

"Počnete razmišljati u stilu - oh, pa ona nije bila vrag, možda sam ja bio kriv koliko i ona", kazao je 60-godišnji glumac unatoč tome koliko je njihov razvod bio ponižavajući.

image
/Shutterstock

"Uveliko je vladalo mišljenje da me je ostavila jer je njezina karijera išla sjajno, a moja nije. Ne krivim je za to. To je bila samo percepcija koju su ljudi zauzeli. Možda nisu pogriješili. Ona je u to vrijeme bila sjajna, a ja nisam", priznao je Stamos. Nakon što su se razišli, glumac je počeo dosta piti. Srećom, danas je trijezan i nastavio je svoj život s Caitlin McHugh. Stamos i 37-godišnjakinja vjenčali su se u veljači 2018., a par je dva mjeseca kasnije dobio sina Billyja.

Romijn je u braku s Jerryjem O‘Connellom od 2007., a 50-godišnjakinja majka je kćeri blizanki Dolly i Charlie. Iako Stamos nije mnogo pisao o Romijn u svojim memoarima "If You Would Have Told Me" koji će izaći 24. listopada, bivša manekenka već se javno izjasnila o njihovom gorkom razvodu. U svibnju 2022. Romijn je u emisiji "The Talk" rekla kako njihov "užasan" i "jako tužan" prekid osjeća kao "neuspjeh".

"Jako je teško donijeti odluku o razvodu braka. Bilo je srceparajuće. Imam puno lijepih uspomena na njega i nedostaju mi mnoge stvari vezane uz njega", objasnila je zvijezda "X-Mena". Inače, Stamos je u svojim memoarima "If You Would Have Told Me", progovorio, kako je to potvrdio i Peopleu, i o daleko mračnijim trenucima u svom životu. Kao dječaka u dobi od 10, 11 godina seksualno ga je zlostavljala njegova dadilja, a taj događaj je potisnuo i tek kada je počeo pisati knjigu do kraja je osvijestio taj užas, piše Jutarnji list.

"Nisam tada to nikome rekao. Bilo je kao, ako se pravim mrtav, prestat će. Ali nije bilo potpuno agresivno. Ne znam, nije bilo dobro i nisam se trebao nositi s takvim osjećajima", kazao je. Glumac je u svojim memoarima progovorio i o svojoj borbi s alkoholizmom, uhićenjem kada je bio drogiran, kao i o smrti svog prijatelja i kolege Boba Sageta.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 07:44