StoryEditorOCM
Showbizpuca od glamura

Živi u stanu od 8 milijuna eura: Luksuzan život u 400 kvadrata u najprestižnijem dijelu Zagreba

Piše MOZAIK SD
8. prosinca 2023. - 10:22

Soraja Vučelić već duže vrijeme živi u Zagrebu, a tijekom trudnoće često je boravila u glavnom gradu Hrvatske.

Jednom prilikom na Instagramu je pokazala unutrašnjost stana u kojem živi sa svojim tajanstvenim partnerom i ocem svog djeteta, a na fotografijama su se vidjele brojne umjetničke slike i luksuzni namještaj.  Riječ je o staklenoj zgradi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u samom središtu Zagreba – Cvjetnom trgu, koja se nalazi točno preko puta pravoslavne Saborne crkve Preobraženja Gospodnjeg.

Osim po vanjskom izgledu, ova staklena zgrada specifična je po mnogo čemu. Promatrano s vanjske strane trg ima izgled trgovačkog centra, što dijelom i jest, ali je ujedno i luksuzni stambeni kompleks s privatnim parkom koji se ne vidi ni s jedne strane, osim s zraka, a stanarima je osigurana maksimalna privatnost, prenosi Mondo

Do dijela u kojem se nalaze stanovi dolazi se direktno liftom iz garaže i nitko osim stanara i njihovih gostiju nema pristup tom dijelu kompleksa. Sve je pod 24-satnim osiguranjem. Na ulazu je recepcija. Osim Soraje, na ovoj adresi živi i nekoliko hrvatskih nogometaša, a jedno je vrijeme živjela i pjevačica Vlatka Pokos.

Inače, stanovi u ovoj pametnoj zgradi daleko su najskuplji u Hrvatskoj. Kako se može vidjeti na jednoj stranici za nekretnine, stan u ovoj zgradi gotovo identičan onom u kojem živi Soraja trenutno se prodaje za nevjerojatnih 8.000.000 eura, odnosno 18.000 eura po četvornom metru.

Radi se o četverosobnom stanu na dvije etaže izgrađenom 2012. godine, površine 320 četvornih metara, s tri spavaće sobe i kupaonice, te terasom od 160 četvornih metara s fantastičnim pogledom na grad i svim sadržajima koji se trenutno mogu pronaći na tržištu nekretnina, kao što su wellness sobe, sauna, fitness soba, velika garderoba, zimski vrt, garaža s tri parkirna mjesta itd. Sorajin stan ima 440 kvadrata.

Jedna od Sorajinih dobrostojećih susjeda koja je bila voljna za razgovor potvrdila je da Soraja doista živi u ovom kompleksu sa svojim partnerom i sinom, ali da je često na putu, te da joj to vjerojatno nije jedina adresa stanovanja..

"Soraja je požrtvovna majka, ali se jako trudi zaštititi svoju privatnost i privatnost svoje obitelji koliko god je to moguće. Svima ovdje u zgradi, pa i njoj, to je prioritet. Koliko sam vidjela, često joj dolazi prijateljica u posjetu. U trudnoći je jako rijetko izlazila iz stana, vidjela sam je jednom ili dvaput i to kad je već bila pred porodom. Jako je to dobro čuvala od svih. Ne izlazi ni sad previše. Iz stana ide ravno u garažu, pa se opet vrati u stan. Neki dan je bila sa bebom u parku, u sklopu našeg kompleksa. Imala je divna "Dior" kolica za bebu koja tražim mjesecima, ali rasprodana su na sve strane. Naše muke (smijeh). Zna da se tu može opustiti i prošetati u miru. Ako smo negdje na sigurnom, tu smo", zaključila je susretljiva susjeda, prenosi Mondo

Slike pogledajte ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:27