StoryEditorOCM
ShowbizNOVI ŽIVOT

Tri godine već nisu zajedno, a on više nije sam: ‘Godinu dana je stiskala zube zbog njega...‘

Piše SCENA SD
27. ožujka 2024. - 09:49

Nakon što je srpska pjevačica Dragana Mirković objavila da se razvodi od supruga Tonyja Bijelića nakon 25 godina braka, izvori bliski pjevačici su za Blic.rs otkrili da njen uskoro bivši muž već ima novu djevojku s kojom živi u Njemačkoj.

image

Dragana Mirković i Tony Bijelić

Screenshot Instagram
image

Dragana Mirković i Tony Bijelić

Screenshot Instagram

- Prethodni period je bio jako težak za Draganu. Do nje su dolazile priče o Tonyjevoj novoj partnerici, ali nije htjela čuti ništa o tome. Pune tri godine skrivala je od javnosti da su prekinuli. U prosincu, kada je Tonyju umrla majka, bilo joj je posebno teško, što zbog gubitka, što zbog njihovog odnosa koji se ni nakon tragedije nije promijenio. Zadnjih godinu dana je doslovno stiskala zube zbog njega i kako više nije mogla izdržati, odlučila je svima priznati kakvo je stanje stvari - navodi njihov izvor.

image

Dragana Mirković u Dubrovniku

Screenshot Instagram

Priče o razvodu počele su kružiti kad se pjevačica prestala pojavljivati na aerodromu sa suprugom i obiteljskim vozačem koji je radio za njih. Prošli mjesec je imala nastup u beogradskoj Areni gdje je tada bio i Tony, ali se nisu zajedno fotografirali, što je također pobudilo sumnje obožavatelja, piše Jutarnji list.

Pjevačica je u priopćenju objasnila da osjeća moralnu obavezu podijeliti informacije o razvodu s javnošću. Tvrdi da već tri godine ona i suprug ne žive zajedno. Iako je pokušala spasiti brak, kaže, to nije bilo moguće.

image

Dragana Mirković

Screenshot Instagram
image

Dragana Mirković

Screenshot Instagram

- Već dugi vremenski period moj odnos s Tonijem nije više ono što je bio, a mi praktički vodimo odvojene živote i tri godine ne živimo pod istim krovom. Usprkos svim nepomirljivim razlikama, zbog dobrobiti svoje obitelji i zato što sam tako odgojena, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcionira, nego stavivši točku na naš brak - napisala je Mirković i dodala da će prema suprugu Toniju uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i prema osobi s kojom je provela puno lijepih godina, piše Jutarnji list.

image

Dragana Mirković i Tony Bijelić

Screenshot Instagram
image

Pamela Anderson i Tony Bijelić

Screenshot Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:46