StoryEditorOCM
Showbiz‘tebi sve dugujem‘

Tony Cetinski upravo objavio novi video za novi singl: ovo je posveta velikoj ljubavi, ne samo prema supruzi

Piše Scena SD
18. ožujka 2024. - 12:44

Tony Cetinski je, upravo objavljenim videospotom za novi singl, "Tebi sve dugujem", najavio svoj veliki i važan koncert koji će kako se čini, uskoro biti rasprodan!

Riječ je o koncertu u Areni zagreb najavljenom za 31. svibnja, kojim slavi svoju uspješnu karijeru dugu preko trideset godina.

Novi glazbeni uradak "Tebi sve dugujem" rađen je u prepoznatljivom Tonyjevom mediteranskom pop zvuku, a potpisuju ga Igor Ivanović i Marko Vojvodić.

"Već preko dvadeset i pet godina surađujem sa nekim od svojih suradnika kao što je riječ i o ovom novom singlu, a to su Marko Vojvodić i Igor Ivanović.

S ovim tandemom stvorio sam jednu pitku i pravu proljetnu pjesmu, koja lako ulazi u uho. U svakom slučaju, radiofonična je i prepoznatljivog zvučnog pečata koji, zajedno uz pomoć mog fenomenalnog benda, sviramo na našim koncertima. I tu bih stao jer bih volio neka ona sama govori o sebi dok je budete slušali", ispričao je Tony.

U režiji Darija Lepoglaveca, koji je već imao prilike staviti svoj kreativni pečat na neke prethodne spotove, to izgleda ovako:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:26