StoryEditorOCM
ShowbizZAKUHALO SE

Tjedan dana nakon razvoda policija stigla u vilu Harisa Džinovića i oduzela mu pištolj, bivša tvrdi da je maltretira

Piše SCENA SD
2. travnja 2024. - 11:29

I nakon prošlotjednog razvoda nema mira između pjevača Harisa Džinovića i njegove bivše supruge Meline. Naime, Melina je stigla u u zajedničku vilu na beogradskom Senjaku gdje Haris živi sa sinom i kćeri, pa je pjevač morao pozvati policiju.

image

Haris Džinović

Screenshot/youtube

Policija je stigla brzo u Harisovu vilu, gdje ih je dočekala Melina tvrdeći da je pjevač maltretira. Policija je privremeno pjevaču oduzela pištolj koji je imao kod kuće, a kako se saznaje Haris ima sve potrebne dozvole  za oružje.  Sin Kan je odvezao oca do policijske stanice, gdje se Haris zadržao više sati. Navodno je Haris bivšu suprugu optužio za napad, a izjavu je davao pet sati. Nakon davanja izjave iz stanice je izašao oko dva sata poslije ponoći. te otišao kući. Haris se nakon policijskog procesa oglasio za Blic.

image

Haris Džinović i Melina 2015. godine na vjenčanju Igora Kojića i Severine Vučković

Danijel Soldo/Cropix

- Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo ući, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene napasti fizički, puno gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, s policijom cijelo vrijeme saznati razlog - prepričao je pjevač u gluho doba noći.

Haris je nedavno govorio o raspodjeli imovine, te iznio da će sud odrediti što će pripasti Melini, no istaknuo je da se nisu čuli nakon njenog odlaska te da nije jasno što će biti s njihovom zajedničkom imovinom, prenio je showbuzz

S obzirom na dugi zajednički period od dvadeset godina, kroz koje su prošli i brak i vezu, Haris je zaključio da su stvari došle do kraja te da su odlučili staviti točku na njihov odnos. U intervjuu za IN magazin, Haris je još jednom istaknuo da Melina zna razlog njihovog razlaza te da je on bio prevaren muž koji je saznao posljednji.

image

Haris Džinović

Bruno Konjevic/Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 13:53