StoryEditorOCM
ShowbizŽIVOT PUN TRAGEDIJA

Tina Turner je nadživjela obojicu svojih sinova: Ronnie je lani umro od raka, a Craig je u 60. godini počinio suicid

Piše Scena SD
24. svibnja 2023. - 21:14

Tina Turner se prošle godine bolno oprostila na društvenim mrežama od svojeg sina Ronnieja Turnera, koji je preminuo u 62. godini života. Uz crno-bijelu fotografiju napisala je: "Ronnie, prerano si napustio ovaj svijet. Tugujući sklapam oči i mislim na tebe, moj voljeni sine".

Ronnie Turner, kojeg je Tina dobila u braku s Ikeom Turnerom, bio je etablirani glazbenik i nastupao je sa svojom grupom Manufactured Funk.

Također, glumio je u biografskom filmu "What‘s Love Got To Do With It" o njegovoj majci, snimljenom 1993. godine.

Preminuo je pred svojim domom u Kaliforniji. Kada je stigla hitna pomoć, susjedi su mu već pokušavali pomoći kardio-pulmonarnom reanimacijom. Nažalost, bezuspješno, ekipa prve pomoći mogla je samo konstatirati da je preminuo, kako je objavio TMZ.

Prema različitim izvješćima u američkom medijima Ronnie je tijekom godina patio od različitih zdravstvenih problema, među ostalim je bolovao i od raka, ali uzrok smrti još nije poznat.

image
Jim Watson/Afp

U dirljivom komentaru na Twitteru jedan je fan napisao: "Moje srce je sa Tinom Turner... Imala je tako tragičan i bolan život i nadživjela je svoju djecu. Jednostavno ne mogu zamisliti kako se od jedne osobe očekuje da podnese takvu tugu."

Odnosilo se to i na veliki gubitak koji je Tina doživjela četiri godine ranije, kad je izgubila sina Craiga Raymonda Turnera, koji je počinio samoubojstvo u 60. godini, 2018. godine.

Njegov biološki otac bio je Raymond Hill, saksofonist grupe Kings of Rhythm, no kasnije ga je usvojio Ike Turner.

Tina Turner je, također, osim dvojice bioloških sinova, imala i dva usvojena sina.

image
Mark Ralston/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:48