StoryEditorOCM
ShowbizTRI MJESECA POSLIJE

Teška vremena hollywoodske zvijezde: Novi život Sandre Bullock nakon tragične smrti ljubavi njezina života

Piše SCENA SD
24. studenog 2023. - 07:01

Dugogodišnji partner Sandre Bullock, Bryan Randall, umro je početkom kolovoza. Sama glumica jednom je Bryana opisala kao "ljubav svog života". Američki fotograf borio se dugo protiv protiv ALS-a, a da javnost nije znala za to. Bullock se prethodno povukla iz filmskog biznisa kako bi provela što više vremena sa svojim teško bolesnim partnerom. U njegovim posljednjim trenucima bila je uz njega. Na kraju se morala oprostiti od Randalla. Mjesecima se glumica nije pokazivala u javnosti. Sada je Daily Mail objavio fotografije Sandre na kojima se vidi kako se vozi automobilom sa svojom jedanaestogodišnjom kćeri Lailom (slike pogledajte OVDJE).

Na slikama Sandra Bullock se smiješi. Čak i kad je filmska zvijezda viđena u kozmetičkom salonu i šopingu u Los Angelesu prije nekoliko tjedana, obožavatelji su bili iznenađeni koliko naizgled bezbrižno izgleda.

Također, kada je Bullock primijećena u Los Angelesu sa svojom kćeri i tjelohraniteljem 26. listopada, 59-godišnjakinja je "izgledala iznenađujuće dobro i fit", rekao je očevidac za medije. "Cijelo vrijeme je brinula o Laile."

image

Sandra Bullock‘s i Bryan Randall snimljeni 2017. godine

Vasquez-max Lopes/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Vasquez-max Lopes/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Čini se da je Bullock, koja je osim Laile posvojila sina Louisa, potpuno usredotočena na brigu o sebi i svoje dvoje djece u vrijeme tuge. Nije prisustvovala službenim događajima od Randallove smrti.

Obitelj je uvijek bila glavni prioritet u životu njemačko-američke glumice, a ona sada pokušava biti jaka za njih.

"Bori se da ostane jaka i pokupi dijelove života za svoju djecu", rekao je upućeni izvor. "Posljednjih nekoliko godina za nju je bilo nevjerojatno stresno i srceparajuće - a Sandra još nije sve u potpunosti obradila - ali polako uči nositi se sa svojom tugom."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 02:18