StoryEditorOCM
Showbiz‘Rim Tim Tagi Dim‘

Svi su ludi za Baby Lasagnom! Nemamo pjesmu, kladionice divljaju, užarile se društvene mreže, pjevač pomeo konkurenciju

Piše SCENA SD
22. veljače 2024. - 21:05

Svi su ludi za Baby Lasagnom! Ako želite da se Hrvatska dobro plasira na Eurosongu na Dori glasajte za Baby Lasagnu i njegovu pjesmu ‘Rim Tim Tagi Dim‘.  Iako Hrvatska tek treba izabrati tko će je ove godine predstavljati na izboru Pjesme Eurovizije, Europa i Eurosong već su izabrali Baby Lasagnu.

Društvene mreže su eksplodirale, svi žele samo njega.

- On je taj!-

- Definitvno favorit-

- Hrvatska je najbolja-

Godinama se nije dogodilo da Hrvatska zasjedne na treće mjesto eurovizijskih kladionica sa sedam posto šanse za pobjedu, a da pritom još uvijek nemamo izabranu pjesmu kao što imaju Ukrajina i Italija, koje su jedine ispred nas.

Taj smo plasman zauzeli nakon što je HRT objavio sve pjesme što će se natjecati na Dori, a ako je itko dvojio zbog koje smo konkretno pjesme na kladionicama toliko visoko, jučer je postalo jasno: u trenutku kada je Baby Lasagna objavio video-spot za ‘Rim Tim Tagi Dim‘, Hrvatska se sa sedmog vinula na treće mjesto eurovizijskih kladionica.

image

Screenshot Eurovision

Prva polufinalna večer održava se u četvrtak, druga u petak, dok nas veliko finale očekuje u subotu.

‘Nisam očekivao‘

- Jesam li to očekivao? Naravno da nisam - kazao je u srijedu za Jutarnji Baby Lasagna, pravim imenom Marko Purišić, kojeg su zatekli u pripremama za drugo polufinale Dore u kojem u petak nastupa kao sedmi izvođač po redu.

- Imam tremu, ali nadam se da će sve proći u redu - govori 28-godišnji istarski glazbenik o kojem se, nakon izlaska njegovog spota, raspisao i najutjecajniji eurovizijski portal, wiwibloggs.

@eurovisionflare ? EUROVISION 2024 WINNING CHANCE (ODDS) - who is most likely to WIN Eurovision 2024? ??????? - as of February 20th #eurovision2024 #eurovision #eurovisionsongcontest #winningchance #odds #top3 ♬ La noia - Angelina Mango

U tekstu pišu kako je Baby Lasagnu za ‘Rim Tim Tagi Dim‘ inspirirao masovni odlazak mladih ljudi koji tražeći prilike na putu prepunom panike, boli i patnje moraju napustiti svoje domove. Sam spot opisuju kao priču mladića koji mora za sobom ostaviti život u kojem je mazio krave, hranio kokoši, cijepao drva, a sada se od svojih sumještana oprašta na fešti uz stihove ‘Nadam se da ću pronaći svoj mir u buci, želim postati jedan od gradskih momaka, svi su tako lijepi i napredni, možda znaju i naš ples‘.

Oduševljeni svi redom

Komentatori na wiwibloggsu su oduševljeni:

- Hoće li ova pjesma Hrvatsku ponovo učiniti pobjednicom Eurosonga - pita se jedan od njih.

- Volimo te, Baby Lasagna - poručuje drugi.

- Dečko je dopadljiv, ali pobjeda? - skeptičan je treći.

- Sviđa mi se pjesma, sviđa mi se video. Bojim se i ne pomisliti kako ću se osjećati ako Baby Lasagna ne osvoji Doru - upozorava četvrti komentator na najveću moguću prepreku koja čeka izvođača i pjesmu koja je na sebe i prije Dore privukla toliko pažnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:00