StoryEditorOCM
ShowbizVjerovali ili ne

Stvarna priča o obitelji Gucci prebizarna je da bi bila istinita, bolja i od samog filma o njoj: izgubljeno carstvo, međusobne zavade i crna udovica samo su dio toga

Piše Marija Čović
15. prosinca 2021. - 17:22
Odvjetnik Gaetano Pecorella,Patrizia Reggiani, njezina majka Silvana i kćeri Alessandra i Allegra na suđenju za ubojstvo Maurizija GuccijaAFP

Moj djed je bio jako zgodan muškarac, kao svi Guccijevi, visok, plavih očiju, elegantan. A glumi ga Al Pacino, koji je nizak, u filmu je debeo, sa zaliscima, ružan. Sramotno, nimalo ne podsjeća na mog djeda.

Bila je to jedna od prvih reakcija Patricije Gucci na film "Dinastija Gucci" Ridleyja Scotta, koji se nedavno počeo prikazivati, a temelji se na knjiziiz 2001. godine "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed" čija je autorica Sara Gay Forden.

Ova Patricia nije zloglasna "crna udovica", Patrizia Reggiani, koja je naručila ubojstvo svoga supruga Maurizija Guccija, nego Maurizziova rođakinja. Cijela obitelj Gucci razočarana je filmom, spominje se i mogućnost podizanja tužbe zbog prikaza članova obitelji i zadiranja u njihovu privatnost.

-...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:15