StoryEditorOCM
ShowbizNE NISU ČARAPE

Što slavni poklanjaju bližnjima za Božić? Evo popis najluđih poklona, jedan pjevač je bio posebno ‘kreativan‘ i unikatan

Piše SCENA SD
25. prosinca 2023. - 10:36

Mnogi žele darovati svoje bližnje nečim originalnim, ali kada se radi o slavnim osobama, nastaje problem. Jer što pokloniti nekome tko ima milijune dolara na svom bankovnom računu?

Angelina Jolie prije nekoliko godina svom je bivšem suprugu Bradu Pittu kupila slapove u Kaliforniji.

image

Angelina Jolie i Brad Pitt

Dennis Van Tine/Nurphoto Via Afp

Country pjevač Luke Bryan darovao je 2017. supruzi prilično unikatan poklon - dva klokana. Mnogi su ga nakon njegove objave na Instagramu kritizirali smatrajući da divlje životinje nisu nešto što bi se trebalo poklanjati.

Pjevačica Lady Gaga je od svoje izdavačke kuće dobila vrlo jedinstven božićni dar - ponija, piše 24 sata.

image

Lady Gaga

/Shutterstock

- Danas je na moj prag stigao bijeli anđeo s neba. Zauvijek ću je jahati, voljeti i brinuti o njoj - napisala je pjevačica na svom Instagramu.

David Beckham je 2005. supruzi Victoriji Beckham za Božić kupio dizajnersku torbicu optočenu dijamantima, vrijednu 100.000 dolara te novi Rolls-Royce vrijedan 500.000 dolara. Uz to, darovao joj je dijamantnu ogrlicu s rubinom vrijednu više od dva milijuna dolara.

R&B pjevač Chris Brown na Božić 2019. darovao je svojoj kćeri Royalty, koja je tada imala pet godina, bunt novca koji se krio u srebrnoj torbici. 

Kanye West dao je sve od sebe da iznenadi svoju tadašnju suprugu Kim Kardashian kada joj je darovao čak 150 poklona za Božić 2015.

Pjevač John Legend poklonio je supruzi i manekenki Chrissy Teigen ogroman kolut sira kojim je ona bila oduševljena, koje je kasnije podijelila sa svojim pratiteljima uoči Božića 2015.

Glumac Zac Efron na Božić 2015. dobio je od svoje majke tjesteninu u obliku penisa. Mama ima smisao za humor, moramo joj priznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 11:29