StoryEditorOCM
Showbiz‘DOŠLO VRIJEME...‘

Stare snimke Grašine supruge: pogledajte trogodišnju Hanu u spotu Danijele Martinović, uloga joj je totalno simbolična!

Piše Scena SD
20. veljače 2024. - 11:24

Te 2004. i 2005. godine, kad je Hana Huljić, kao splitska osmoškolka, u društvu roditelja, splitskih hitmejkera Tonča i Vjekoslave Huljić, dolazila na kazališne i filmske premijere, njezin današnji suprug Petar Grašo tulumario je na Porinu, pripremao album s budućim hitovima poput "Šporke riči" i "Vera od suvog zlata"...

image
Marko Miščević/Cropix

Njihovi su životi djelovali miljama daleko jedan od drugoga. No život često iznenadi i posloži kockice onako kako većina nije mogla zamisliti.

U fotoarhivi Slobodne Dalmacije naišli smo na fotografiju obitelji Huljić snimljenu na premijeri sapunice "Ljubav u zaleđu", koja je Tonča poslovno spojila s Romanom Majetićem, tadašnjim hit producentom i velikom ljubavi Jelene Veljače.

image

Tonči, Vjekoslava, Hana i Ivan Huljić na premijeri sapunice "Ljubav u zaleđu" 2005.

Sandra Šimunović/Cropix

Hana, uz brata Ivana, sramežljivo je pozirala uz slavne roditelje.

image

Mlada Hana s roditeljima na promociji sapunice "Obični ljudi" 2006. godine

Biljana Gaurina/Cropix

Hana se, inače, kao trogodišnja djevojčica pojavila i u prilično bizarnom videospotu za pjesmu "Došlo vrijeme" grupe Magazin snimljenom 1993. godine.

image

Hana Huljić u videospotu grupe Magazin

Screenshot YT

U to vrijeme pjevačica Magazina je bila Danijela Martinović, morate vidjeti na što su sve malenu Hanu nagovorili! Glumački zadatak je, mora se priznati, odradila na visini...


Četiri-pet godina nakon ove pjesme u medijskim kuloarima se počelo špekulirati o Danijelinoj romansi s Petrom Grašom. Potrajalo je dok je nisu i priznali.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:36