StoryEditorOCM
ShowbizODMAH JE PAO NA NJU

Spojilo ih je kuhanje, a sad čekaju drugo dijete. Njihova priča je predivna: ‘Zapela mi je za oko već prvi radni dan‘

Piše SCENA SD
25. prosinca 2023. - 13:35

Poznati chef Stjepan Vukadin (30), član žirija Masterchefa na društvenim mrežama je otkrio kako njemu i supruzi Katarini ubrzo stiže drugo dijete. Objavio je fotografije sa suprugom i sinom Gabrielom, a na fotkama se vidi Katarinin trudnički trbuščić. 

‘Sretan i blagoslovljen Božić od malo veće obitelji Vukadin. Isuse dragi, hvala ti na svemu! Velik si‘, napisao je Stjepan.

Kako piše Story, chefa koji ima svoj restoran u Trogiru kulinarska karijera spojila je sa suprugom. Upoznao ju je upravo dok je radio u kuhinji. Ona se zaposlila u računovodstvu tvrtke u kojoj je on bio šef kuhinje, a Stjepanu je zapela za oko već prvi radni dan.

‘Na njezin prvi radni dan šefica ju je provela kroz sve urede i prostorije da upozna sve. Tada sam je ugledao u kuhinji. Kao nešto sam radio, a zapravo nisam znao što. Valjda sam pokušao ostaviti što bolji dojam pa sam se i zaboravio rukovati i upoznati s njom. To se dogodilo tek kad sam joj počeo donositi otpremnice od nabave. Prije su to radili kolege, ali kako je došla Katarina... Eto, tako je sve krenulo‘, opisao je.

Stjepan je snimio predivne božićne fotografije koje možete vidjeti OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:52