StoryEditorOCM
ShowbizNIŠTA OD RAZVODA

Slavni par na odmoru igra se u vodi, deset mjeseci nakon što je Jennifer otkazala započeti postupak razvoda

Piše SCENA SD
15. srpnja 2023. - 17:54
Sylvester Stallone i njegova supruga Jennifer Flavin uživaju na odmoru u mjestu Porto CervoCobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Glumac i snagator Sylvester Stallone prepustio se vodenim i drugim radostima na ljetovanju koje sa suprugom Jennifer Flavin i svitom provodi na Sardiniji. Nakon izležavanja i zafrkancije na ležaljkama par se odlučio rashladiti u bazenu, jer tempereture na otoku ovih dana prelaze čak 40 Celzijevih stupnjeva. Ulazak u bazen 76-godišnji Sly je iskoristio da privuče 25 godina mlađu suprugu u svoj čelični zagrljaj. Sve je bilo začinjeno vriskom i smijehom, a Stallone je djelovao vrlo zadovoljno. Kako i ne bi, kad se sretni trenuci na odmoru događaju deset mjeseci nakon što je Jennifer otkazala započeti postupak razvodam, objavio je Daily Mail, a prenosi Gloria. 

Ni dok se opušta Sylvester ne zaboravlja na zaštitu od sunca - za kupanje je odjenuo crnu majicu kratkih rukava, a oči je zaštitio naočalama velikih okvira. Jennifer je pokazala dojmljivu figuru u nevelikom plavom bikiniju, a dok je bila na suhom nosila je ležernu plavu haljinu. Za kupanac se okitila i s dosta zlatnog nakita. Par je u braku od 1997. godine i imaju tri kćeri: 26-godišnju Sophiu Rose, godinu mlađu Sistine i 21-godišnju Scarlet Rose, a kako izgleda njihova svakodnevica može se vidjeti u reality showu "Obitelj Stallone” čija je prva sezona na platformi Paramount+ prikazana tijekom svibnja i lipnja. Publika ju je odlično prihvatila, pa se priprema i druga sezona.

image

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Javnost je bila prilično iznenađena kad su Sly i Jennifer objavili da se razvode, no u nevjerojatnom obratu odlučili su pokušati iz početka i izgladiti probleme. Krajem prošle godine, kad su već popravili odnose, glumac je izjavio za Sunday Times: "Ponovo se probudilo ono što je bilo vrednije od svega, a to je moja ljubav prema mojoj obitelji. To je važnije od mog rada, a tu sam lekciju teško naučio.” Dodao je i kako nije obraćao dovoljno pozornosti na kćeri dok su odrastale, a sada mu je važno da one znaju kako mu je istinski stalo. Izgleda da se Sly svojski potrudio i oko Jennifer koja je u zahtjevu za razvod navela da je slavni glumac "sudjelovao u namjernom trošenju, iscrpljivanju i/ili rasipanju bračne imovine, što je imalo negativan ekonomski učinak na bračnu imovinu”. Glumac je tada demantirao njezine navode, no očito je da je promijenio još nešto osim odnosa prema kćerima, jer su pomirbu objavili mjesec dana nakon što je Jennifer podnijela zahtjev za razvod, prenosi Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:49