StoryEditorOCM
ShowbizPROMJENA

Shakira kaže da je ‘bilo puno žrtvovanja za ljubav‘ u vezi s bivšim Gerardom Piquéom: ‘Stavila sam karijeru na čekanje‘

Piše SCENA SD
17. ožujka 2024. - 10:59

Shakira (47) je otvoreno govorila o davanju prioriteta u svojoj vezi s bivšim partnerom Gerardom Piquéom (37) tijekom njihovih 11 zajedničkih godina.

Pjevačica i nogometna zvijezda bili su zajedno od 2011. do 2022. godine i roditelji su Milana (11) i Sashe (9). Tijekom nedavnog intervjua, Shakira se osvrnula na to kako se odrekla profesionalnih mogućnosti da bi provela više vremena s Piquéom dok je on igrao za FC Barcelonu.

image

Gerardom Piqué i Shakira 2019. u New Yorku

Bryan R. Smith/Afp

"Dugo sam stavljala karijeru na čekanje, bila pored Gerarda, kako bi on mogao igrati nogomet", rekla je Shakira u intervjuu za "The Sunday Times" objavljenom u petak.

"Bilo je puno žrtvovanja za ljubav", dodala je.

Dana 22. ožujka hitmakerica "Whenever, Wherever" promovirat će svoj prvi novi album nakon sedam godina, "Las Mujeres Ya No Lloran (Women Don‘t Cry Anymore)." Otkako se rastala od Piquéa, objavila je pregršt novih pjesama, ali njezin posljednji cjelovečernji studijski album, "El Dorado", objavljen je 2017. godine.

Shakira je za "The Sunday Times" rekla da je većinu posljednjih sedam godina između svoja dva albuma provela odgajajući svoju djecu u Barceloni. Nakon razlaza s Piquéom, preselila se u Miami s Milanom i Sashom.

image

Shakira

Cristina Quicler/Afp

Trostruka dobitnica nagrade Grammy i profesionalni nogometaš upoznali su se kada je on snimio kratku kameju u njezinom glazbenom spotu za pjesmu "Waka Waka", službenu pjesmu Svjetskog prvenstva u nogometu 2010. u Južnoj Africi.

Njih dvoje izašli su u javnost sa svojom romansom 2011. godine. Shakira i Piqué iznenadili su obožavatelje kada su objavili da se rastaju u lipnju 2022. Nagađanja o varanju započela su nedugo nakon što je Shakira objavila pjesmu "BZRP Music Session #53", za koju su mnogi smatrali da potvrđuje da je nogometaš bio nevjeran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:47