StoryEditorOCM
Showbizizveli duet

Jagger kao momak s Lady Gagom oduševio tajnim nastupom u New Yorku - pogledajte kako su Rolling Stonesi razvalili...

Piše SCENA SD
21. listopada 2023. - 09:51

Legendarni Rolling Stonesi proslavili su izlazak svog novog albuma Hackney Diamonds iznenađujućom svirkom u klubu na Manhattanu u New Yorku u četvrtak.

Pred publikom prepunom slavnih pozvanih gostiju među kojima su bili Christie Brinkley, Elvis Costello i Trevor Noah u klubu Racket NYC u središtu grada, Stonesi su napravili zapaženu buku sa sedam pjesama, četiri s novog albuma Hackney Diamonds, piše The Sun.

Mick Jagger pozdravio je grad otvorivši s pjesmom iz 1970-ih, Shattered, sa stihom "my brain‘s been splattered all over Manhattan".

Nakon što je izveo novi singl, Angry, Jagger je svojim kolegama iz benda rekao: "Za sve postoji prvi put."

Smrću bubnjara Charlieja Wattsa 2021., Stonesi su sveli na glavni trio koji čine Jagger te gitaristi Keith Richards i Ron Wood. Na pozornici ih dopunjuju još četiri glazbenika.

Album Hackney Diamonds, koji dolazi u vrijeme kada su se mnogi fanovi pitali hoće li se Rolling Stonesi ikada više imati novu glazbu, dobro je primljen od strane kritičara, a mnogi su primijetili jaku energiju koju je bend pokazao.

Ta je snaga bila očita na nastupu na Manhattanu. Jagger se šepurio i provlačio se pozornicom mnogo manjom nego što je navikao. Sada mu je 80 godina, kretao se kao da ima upola manje. 

"Možda vam je ovo poznato", rekao je Jagger prije nego što je Richards započeo uvodni riff pjesme Jumpin‘ Jack Flash, odmah nadmašivši tisuće verzija barskih bendova koje su pokušali izvesti u 55 godina od objavljivanja pjesme.

Pojavila se i Lady Gaga, odjevena u šljokičasto kestenjasto odijelo s hlačama, i izvela duet s Jaggerom, otpjevali su Sweet Sounds of Heaven.

“New York, Rolling Stones!” rekla je prije odlaska izmjenjujući poljupce s Jaggerom i Richardsom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 03:03