StoryEditorOCM
ShowbizTEŠKA KOMEDIJA

Animirani mama i tata sliče na Hanu i Grašu, jeste vidjeli Tonča i Vjekoslavu? Dječji glasić u pjesmi je, navodno, Albin

Piše Scena SD
21. prosinca 2023. - 16:00

Petra Grašu javnost često viđa, splitski pjevač nastupa, gostuje u medijima, a stječe se dojam da je njegova supruga Hana Huljić Grašo isključivo posvećena majčinstvu. No ipak nije tako.

"Uskoro nove autorske dječje pjesmice i uspavanke na Youtube kanalu" - najavila je prije par dana mama Hana, koju je majčinsko iskustvo očito inspiriralo i na profesionalnom polju.

Uz čuvanje i podizanje obiteljske mezimice, Hana je našla vremena i za svoju profesiju, skladateljski rad, pa je tako otkrila da je posljednjih mjeseci radila na jednom posebnom projektu i jučer su se na njezinom YouTube kanalu našle tri kompozicije koje su izazvale pažnju javnosti.

U jednoj od njih, naslovljenoj "Gugu Gaga", navodno se čuje upravo gugutanje - malene Albe!

No posebno je zanimljiva animacija koja prati pjesmu, a koja prikazuje obitelj, malenu bebu, mamu, tatu, baku i djeda.

image

Gugu gaga

Screenshot Youtube

I dok animirani mama i tata doista sliče na Hanu i Petra, baka i djed su definitivno bitno starija verzija Vjekoslave i Tonča.

Kako ne vjerujemo da svi oni nisu vidjeli videouradak prije puštanja u javnost, očito su "pomireni s tim" i ne stvara im baš nikakav problem sijedi djed s naočalama i povećim trbuhom.


Nedavno su se mediji raspisali da ona i Petar Grašo čekaju svoju drugu bebu, no Tonči je to demantirao.

"Ja bih volio još unučadi. Što se mene tiče, to bi bilo super, ali nitko oko mene nije trudan. Svaki put kažem da bih pored Albe volio imati još unuka. Zasad ih nema. Bit će" - rekao je za 24 sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:54